Артем БЄСЄДІН: «Матч із «Зорею» буде ключовим у моральному плані»

Артем БЄСЄДІН: «Матч із «Зорею» буде ключовим у моральному плані»

- Мені вже значно краще, із середи почав бігати, у матчі з «Зорею» лікарі не дозволяють мені брати участь, але пообіцяли, що до поєдинку з «Астаною» вже готуватимуся. Поки що займаюся за індивідуальною програмою, потрібно як слід залікувати ногу. Сподіваюся, найближчим часом уже тренуватимуся в загальній групі.

- Чи сильно засмутилися, що не змогли взяти участь у матчах збірної України? У вас була розмова з головним тренером Андрієм Шевченком?

- Звісно, засмутився, адже мені дуже хотілося бути з командою, якось допомогти. Я приїздив у розташування збірної, розмовляв із Андрієм Миколайовичем. Він мене підбадьорив, побажав найшвидшого одужання, тож усе нормально. Я дуже радий за хлопців, що вони виграли два матчі з Чехією та Словаччиною, це були хороші ігри, вітаю всіх.

- Як команда провела паузу, пов’язану з матчами збірних команд?

- Одразу після матчу з «Карпатами» ми отримали три вихідних, потім команда зібралася, хлопці проводили спільні тренування з гравцями молодіжної команди, адже з основи у Києві залишилося мало футболістів.

- Після невдалого поєдинку з «Карпатами» вже пройшов певний час, чи настрій трохи покращився?

- Уже немає часу засмучуватися, зовсім скоро у нас дуже важливі та цікаві матчі. Тож потрібно зібратися, налаштуватися, і, упевнений, усе буде добре. Найголовніше – перемогти «Зорю», щоб спокійно налаштовуватися на Лігу Європи. Вірю, що у нас усе вийде.

- Чого очікуєте від матчу з луганчанами? Що є найскладнішим у матчах із командою Юрія Вернидуба?

- Думаю, і для нас, і для «Шахтаря», «Зоря» - найголовніший подразник. Вважаю, зустріч із луганчанами буде ключовою у моральному плані, оскільки цей матч відбудеться безпосередньо перед стартом «Динамо» в Лізі Європи. Важливо перемогти, здобути три очки, щоб усі трохи заспокоїлися – і футболісти, і тренерський штаб, та спокійно готувалися до міжнародних матчів. Словом, цей матч багато чого вирішуватиме у плані психології, тому до нього потрібно підійти з дуже великою відповідальністю.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер