Арсеній ФІЛАТОВ: «Тренери сказали, що на полі повинна бути дисципліна»

Арсеній ФІЛАТОВ: «Тренери сказали, що на полі повинна бути дисципліна»

Після переможного фінального матчу над польською «Ягеллонією» динамівець поділився враженнями від матчу і турніру загалом:

- Фінал був дуже емоційним, ми підходили до вирішальної гри більш втомленими - це був п'ятий матч за три дні, навіть тренери в роздягальні це відзначили і підкреслили, що насамперед на полі має бути дисципліна. Якщо будемо її дотримуватися, досягнемо і результату.

- Цей поєдинок відрізнявся від зустрічі з поляками на груповому етапі?

- Звичайно. Тоді ми програли через те, що знали, що вже вийшли до півфіналу з першого місця, тому діяли трохи розхлябано, дали слабину і не сконцентрувалися як слід. Це, скоріше, було тренування з підвищеною відповідальністю. А сьогодні ми вже знали, як проти них краще грати. Тренери звернули нашу увагу на їхні слабкі сторони, та ми й самі пам'ятали, як вони діють. Наставники просили, щоб ми швидко розгортали гру, оскільки, вони більше насичують середину поля. Ми так і зробили, що призвело до голу в їхні ворота: я прийняв м'яч, віддав діагональ на Єременка, той прострілив, а Слесар замкнув - ось і вся атака.

- Після цього забитого м'яча свідомо віддали ініціативу супернику?

- Так, ми грали по рахунку, нам нікуди було поспішати, знали, що перевага у нас, тому просто «витягували» їх на свою половину поля, а там eже могли ловити їх на контратаках. Словом, просто грали спокійно

- Чи приємно отримати нагороду найкращому гравцю турніру?

- Звичайно, приємно. І несподівано. Якщо чесно, думав, що нагороду отримає Ігор Горбач, адже він забив чотири м'ячі на турнірі і всі його обведення були вдалими - він обігравав усіх суперників сам-на-сам, словом, був на висоті.

- Ти вже раніше отримував індивідуальні нагороди?

- Звичайно: і найкращому захиснику, і найкращому гравцю, і навіть найкращому нападнику (посміхається), але це було в дитинстві, зараз уже інший рівень.

- До Києва повертаєтеся з хорошим настроєм?

- Звичайно. Наш наступний турнір недалеко від Львова, тож у серпні у нас йде підготовча частина до старту сезону. Восени у нас починається чемпіонат України, де ми повинні будемо викладатися на всі 100%.

- Загалом турнір сподобався?

- Так, організація була дуже хорошою - на висоті. Не сподобалося лише, що доводилося вранці рано вставати - о 6.45, але нічого страшного (посміхається).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер