Антоній ЕМЕРЕ: «Завжди маємо грати лише на перемогу»

Антоній ЕМЕРЕ: «Завжди маємо грати лише на перемогу»

- Гра була важкою. Хоч тренери й налаштовували нас, але ми вийшли без характеру, гра не давалася, до того ж пропустили безглуздий гол. У перерві в роздягальні в нас відбулася жорстка розмова, оскільки розуміли, що якщо програємо, то просто осоромимося.

Свою гру вдалося показати лише в другому таймі, оскільки нам немає куди було відступати й ми мали відігруватися. Незалежно від суперника, ми завжди маємо грати лише на перемогу й обігрувати будь-кого – будь то «Реал» чи «Барселона» – у два-три м’ячі. Добре, що вдалося зрівняти рахунок та врятувати матч. У моменті із забитим м’ячем після закидання до штрафного майданчика був удар у поперечину, м’яч відскочив до мене й я забив чистий м’яч – жодного офсайду там і не могло бути.

Загалом, підсумки групового етапу фінальної частини не можна назвати задовільними, оскільки дві нічиї у трьох матчах для нас є просто неприпустимими. У півфіналі з «Дніпром» буде дуже цікава гра, оскільки це бойовита команда, яка знайома нам по матчах регулярного чемпіонату. Упевнений, дніпровці будуть чіплятися та робити все, аби досягти позитивного результату. Але й ми, можу запевнити, вийдемо зовсім із іншим настроєм, ніж сьогодні, й із перших хвилин будемо робити все для того, аби здобути перемогу та вийти до фіналу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер