Антон Жердіев (КНЕУ): «Ми просто виходимо і граємо»

Антон Жердіев (КНЕУ): «Ми просто виходимо і граємо»

- Звідки ви родом, де живете?

- Народився в Кіровограді 26 червня 1994. На час навчання в Києві знімаю квартиру.

- На кого вчитеся , на якому курсі?

- Навчаюся в КНЕУ на факультеті Міжнародної економіки і менеджменту на 3-му курсі .

- Які плани на майбутнє? Чи пов'язуєте його з професією або з футболом?

- Футболом я займався серйозно з 8 років, але цей етап у мене закінчується. Майбутні плани пов'язані однозначно з професією. Вчуся я не заради диплома, а заради знань, щоб мати розуміння про бізнес.

- За яку команду вболіваєте, улюблені гравці є?

- З граючих зараз гравців подобається найбільше Кріштіану Роналду. Також як і команда «Реал» (Мадрид). В Україні вболівав колись за «Шахтар», але поступово прийшов до «Дніпра», оскільки по-перше там грає більше українців, по-друге там грає Женя Коноплянка - виходець з кіровоградської команди, в якій я раніше грав.

- На якій позиції граєте в команді, які ще на вас лежать функції?

- Я граю на позиції лівого вінгера. Також я капітан команди.

- Важко це - бути капітаном?

- Ні. Не важко. Став я капітаном не по грі (не можу сказати, що я кращий гравець команди) а тому, що почав організовувати процеси в команді і люди підтримали це. Тому, відчуваю підтримку. Та й у цілому, у нас цього року якось налагодилося гарне спілкування в команді. Так як інститут нас практично не підтримує, в тому числі не може відпускати нас на тренування, ми тренуємося мало. Просто виходимо і граємо. І от завдяки внутрішньому клімату в команді ми цього року дійшли у турнірі так далеко.

- Хто вас тренує?

- Біч Геннадій Володимирович. Він вчитель фізкультури, але раніше багато років працював арбітром на лінії в українському чемпіонаті, так що до футболу має пряме відношення .

- Якими перемогами може похвалитися ваша команда?

- За час мого навчання в університеті я не пам'ятаю якихось перемог наших команд. Тому , можливо в суботу в грі за 3-е місце в Студентській лізі ФК «Динамо» Київ буде наш перший серйозний результат.

- Як оціните учасників Студентської ліги ФК «Динамо» Київ?

- Є й дуже слабкі, і дуже сильні, як і скрізь. Виділити можна команду університету імені Грінченка, з якими ми стикалися і в групі і в півфіналі. У них дуже сильна гра. Радує, що в півфіналі ми з ними грали практично на рівних і пропустили практично вже на останніх хвилинах.

- По організації турніру у вас є що сказати?

- Все кльово, все на рівні. Інформація в групі восени була більш чітко розписана, зараз трохи менше її, хоча ігри почалися серйозніші.

- На вас впливає присутність глядачів на трибунах?

- Ну, насправді, ми цього навіть не знаємо, бо до нас на гру якщо й приходять люди, то це не більше 5 осіб. Тому, на жаль, такої підтримки ми не відчуваємо. Хотілося б звичайно, щоб за нас вболівали на іграх.

Фан-клуб «Динамо» (Киев)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер