Антон ЦАРЕНКО: «Горбач прострілив, як вчать, а я замкнув»

Антон ЦАРЕНКО: «Горбач прострілив, як вчать, а я замкнув»

- Турнір хороший, недаремно ми сюди приїхали. Звичайно, складно грати протягом одного дня відразу дві гри, але нічого страшного, ми витримали, здобули дві перемоги, заробили шість очок - це хороший результат. Перед матчем із «Гертою» ми бачили гру наших суперників, плюс тренери підказали нам, як діяти в різних ситуаціях. Тож, ми вийшли і показали, що ми найкращі.

- Після канікул ви тільки тиждень працюєте з новим тренером, уже встигли зрозуміти вимоги?

- Звичайно. Крім тренерських завдань на ігри й у тренувальному процесі, які ми намагаємося виконувати і робити свою роботу, потрібно і від себе вимагати прогресувати і рости.

- З огляду на те, що у двох матчах ти і гольові передачі віддавав, і забив сам, свою гру можеш оцінити позитивно?

- Звичайно, приємно забивати, сім'я і родичі радіють за мене і завжди підтримують. У моменті, коли забивав, Ігор Горбач пройшов флангом, дотягнув м'яч майже до самої лінії і прострілив у район 11-метрової позначки, як нас вчать. Я ж просто замкнув - і м'яч опинився в сітці.

- «Динамо» вже забезпечило собі місце у півфіналі. Який настрій буде на заключну гру групового етапу проти «Ягеллонії»?

- Ми їх теж бачили, це хороша команда, вони відмінно працюють як індивідуально, так і колективно. Постараємося проявити свої найкращі якості, ми віримо один в одного, тому, гадаю, упораємося.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер