Антон БОЛЬ: «Вирішальним став перший матч зі «Спартаком»

Антон БОЛЬ: «Вирішальним став перший матч зі «Спартаком»

- Поразка в першому матчі, від «Спартака», зумовила настрій на подальший виступ. Підсвідомо ми розуміли, що після цієї поразки буде важко претендувати на вихід із групи, тому що «Еспаньйол», об’єктивно кажучи, на голову вищий за будь-яку команду на цьому турнірі. Тим не менш, ми боролися з ними на рівних, зіграли внічию – 1:1, і, як на мене, виглядали гідно в очному протистоянні з каталонцями.

- Що стало причиною поразки від «Дженоа» в матчі за п’яте місце?

- Я, звичайно, не тренер, але, на мою думку, деякі футболісти вийшли на поле без особливого бажання. Через це були провали як в обороні, так і в атаці, пропустили три м’ячі в першому таймі. На другий тайм налаштувалися, відігралися, але через пенальті на останніх хвилинах, на жаль, програли.

- Ти один із двох гравців, хто зіграв усі матчі без замін. Наскільки важко було у фізичному плані?

- Чесно кажучи, в учорашньому матчі з «Вітессом» ноги просто відмовлялися бігти. Але дякую лікарю, який запропонував хороші відновлювальні процедури, й сьогодні вже почувався нормально.

- Що можеш сказати загалом про навантаження, які ви отримували протягом турніру, як далася акліматизація?

- Не знаю, можливо, деякі команди були у більш привілейованому становищі й їм було легше грати за такої спеки, ніж нам. Утім, усе одно вирішальним став перший матч зі «Спартаком»: перші хвилин десять ми грали нормально, а потім видохлися й не були єдиним цілим на полі.

- Шосте місце – це не той результат, за яким їхали сюди, особливо враховуючи, що ваші старші одноклубники минулого року виграли турнір?

- Так, звичайно, «Динамо» завжди має боротися лише за найвищі місця. Але є й об’єктивні причини – минулого року, приміром, у турнірі не могли брати участь старші футболісти, а цього року могло бути заявлено до п’яти старших хлопців. У нас же таких було лише двоє…

- Які висновки можна робити, граючи з представниками шкіл різних країн?

- Перш за все, ми отримуємо хороший досвід. Та й просто подивитися на свій рівень на фоні інших команд дуже корисно, адже в чемпіонаті України практично всі матчі, за виключенням ігор із «Шахтарем», для нас однотипні.

- Загалом по організації турніру що можеш сказати?

- Турнір сподобався. Думаю, в Україні змагання такого рівня точно ніхто організувати не зможе.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото – www.fcdinamo.ge

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер