Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Як можна і ставити пенальті, і давати червону картку?»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Як можна і ставити пенальті, і давати червону картку?»

- Андрію, ви, напевно, очікували непростої гри у протистоянні з «Олександрією», оскільки ця команда славиться надійною грою в захисті. Однак сьогодні інтрига померла фактично вже на третій хвилині після вилучення та пенальті...

- Ми знаємо, що «Олександрія» - хороша, організована команда. І вона це показувала протягом усієї гри, незважаючи на підсумковий рахунок. Підопічні Володимира Шарана щільно оборонялися, тому я не можу сказати, що нам було легко у сьогоднішній зустрічі. Думаю, що вилучення Симініна було незаслуженим, адже як можна і ставити пенальті, і давати червону картку? Чесно кажучи, не знаю, чому наших суддів вчить Колліна. Мені було дуже шкода хлопців із «Олександрії», оскільки за ними було видно, що в них горять очі й вони налаштовані на боротьбу. Але суддя вирішив вилучити їхнього футболіста на самому початку гри. Після цього інтрига згасла.

Що стосується нас, то приємно відзначити, що ми, навіть отримавши солідну перевагу в рахунку, не зупинилися та грали до кінця зустрічі. Ми намагалися не дивитися на табло й просто грати у футбол, оскільки ми поважаємо нашого суперника та наших уболівальників.

- Зараз усі думки пов'язані з майбутнім фіналом Кубка України з «Шахтарем»?

- Нас вчать, що найважливіша гра - найближча, але ми чудово розуміємо, що решта матчів у чемпіонаті вже нічого не значать. Потрібно виходити та грати для наших уболівальників, щоб люди приходили на стадіон й отримували задоволення від гри. А про «Шахтар» уже подумаємо потім...

- Сьогодні вам вдалося забити черговий гол, наблизившись до лідера бомбардирської гонки - Факундо Феррейри...

- Я не ставлю собі за мету стати найкращим бомбардиром чемпіонату. Найголовніше, щоб команда показувала якісний футбол. А хто вже стане найкращим бомбардиром - подивимося наприкінці сезону.

- Можливо, Гармаш?

- Я буду лише радий за нього. Буду все робити для нього на футбольному полі (посміхається).

- За вами видно, що ви сильно переживаєте через друге підсумкове місце «Динамо» в чемпіонаті.

- Звичайно. Розумієте, друге місце може бути різним. Можна до останнього туру боротися за чемпіонство та поступитися в підсумку, але коли мало не за півроку зрозуміло, що «Шахтар» стане чемпіоном - такий гандикап нереально відіграти в нашій першості. Вітаю «гірників» із здобуттям золотих медалей, вони заслуженно у цьому році стали чемпіонами. Нам потрібно готуватися до наступного сезону. У тому, що ми посіли друге місце, винні лише ми самі, оскільки повинні були грати впевненіше в першому колі.

- Як привітали Артура Рудька із сьогоднішнім Днем ​​народження?

- Перемогою (посміхається). Це найголовніше. Було важливо зіграти на нуль, адже в попередній грі ми також контролювали хід подій, але пропустили безглуздий гол. Сьогоднішній результат додасть нам упевненості.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер