Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Титул найкращого бомбардира приємний, але це заслуга всієї команди»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Титул найкращого бомбардира приємний, але це заслуга всієї команди»

- У «Чорноморця» був позамежний настрій на поєдинок, адже в разі позитивного результату для себе вони могли потрапити до Ліги Європи, а в нас особливих цілей уже не було. Гра була емоційною, у першому таймі не вдалося створити багато гольових моментів. Але, як на мене, свої нагоди нам вдалося використати та заслужено перемогти. Можу лише висловити слова поваги «Чорноморцю», у них хороша команда – хлопці сьогодні билися, старалися. Також хочу подякувати вболівальникам за те, що прийшли в будній день на стадіон, і, сподіваюся, отримали задоволення від побаченого футболу.

- Сергій Ребров офіційно оголосив, що залишає команду. Наскільки принципово було перемогти сьогодні?

- Перемагати завжди потрібно, якою би гра не була. Хочеться висловити величезну подяку Сергію Станіславовичу та всьому тренерському штабу за ті роки, що ми працювали разом. Я вважаю, що ми досягли певного прогресу, завоювали два чемпіонства. Так, цей сезон вийшов невдалим, але, як на мене, усі гравці прогресували під його керівництвом, а це найголовніше. Ще раз можу висловити величезну подяку Станіславовичу, з великою повагою ставлюся до нього. Він класний спеціаліст, і я впевнений, що тривалий час не залишатиметься без роботи.

- Завдяки сьогоднішньому забитому м’ячу ти став найкращим бомбардиром у нинішньому чемпіонаті. Чи було це для тебе самоціллю протягом сезону?

- Звичайно, краще було б, якби команда стала чемпіоном. При цьому не буду приховувати, що приємно стати найкращим бомбардиром, але це заслуга не лише моя, а й моїх партнерів по команді.

- Посеред тижня ти грав за збірну світу в Мадриді. Які емоції відчував?

- Лише позитивні, адже не кожного дня випадає можливість пограти у футбол із такими майстрами. Отримав масу емоцій, і жодним чином не жалкую, що витратив час на це (посміхається).

*Фото А.Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер