Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Будемо намагатися зігріти вболівальників своєю грою»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Будемо намагатися зігріти вболівальників своєю грою»

Перед його початком нападник нашої команди Андрій Ярмоленко розповів про майбутнього суперника, підготовку до гри та стан свого здоров'я:

- «Металург» – дуже хороша команда, кілька тижнів тому вони переграли «Шахтар», а зовсім нещодавно відібрали очки у «Дніпра». Видно, що на всіх лідерів вони налаштовуються по-особливому, б'ються за результат, тож гра буде важкою. Нам не варто розслаблятися, залишилося дві гри, потрібно на них зібратися, викласти всі сили та здобути дві перемоги.

- Чи бачили ви вже фрагменти матчів «Металурга»? Розбирали цього суперника?

- Думаю, ми зробимо це сьогодні та завтра. Але й без теоретичних занять я дивився їхні гри і з «Дніпром», і з «Шахтарем». Та й загалом не з чуток знаю багатьох хлопців із їхньої команди. Це хороші футболісти, які вміють грати у футбол.

- Чи вистачило часу на відновлення після матчу з «Ворсклою», враховуючи те, в яких складних погодних умовах проходив матч у Полтаві?

- Зараз по всій Україні така погода, тож на це не варто скаржитися, тим паче, що після приїзду в нас був повний вихідний день, та й у вівторок більше займалися відновлювальними процедурами. Тож, думаю, ми повністю відновили сили та готові до наступної гри.

- У вас була застуда, чи не погіршили її в Полтаві? Як почуваєтеся?

- Дякую, вже краще. Ця застуда з'явилася після гри за збірну з Люксембургом, і ось досі ніяк не можу вилікуватися – постійно нежить, кашель. Але нічого страшного, головне, що це не заважає грати у футбол.

- Наступний матч буде останнім в Києві перед зимовою перервою...

- Я хочу запросити вболівальників на матч, приходьте підтримати нас. Ми будемо намагатися своєю грою зігріти вас, щоб ви не змерзли на трибунах, а ви своєю підтримкою зігрієте нас, щоб нам не було холодно на полі.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер