Андрій ЯРМОЛЕНКО подарував радість столичним школярам

Андрій ЯРМОЛЕНКО подарував радість столичним школярам

Учні навчального закладу добре підготувалися до приїзду свого кумира. Заздалегідь зібравшись на подвір'ї школи, діти терпляче чекали на футболіста, який їхав до них відразу з тренування на заміській базі в Кончі-Заспі. Кілька разів директор школи робила «фальстарт», оголошуючи про те, що Андрій Миколайович уже під'їхав до школи, і коли динамівець нарешті з'явився у полі зору дітей у супроводі президента Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергія Михайленка, їхній радості не було меж. Учні привітали шанованого гостя у своєму навчальному закладі, подарували смачний коровай, який футболіст відразу намагався скуштувати, після чого порадували флеш-мобом із піснями та танцями за участю кількох сотень дітей та колективним виконанням гімну України.

Після так званої «офіційної частини» захід продовжився в актовому залі, який, щоправда, всіх бажаючих вмістити не зміг. Діти не лише сиділи на стільцях, але й займали вільні проходи, до того ж багато з них прийшли разом із батьками. Тут на Андрія чекали два «тайми» спілкування з дітьми.

В першому він відповідав на питання, які ставили йому учні, паралельно залишаючи свої автографи (загалом більше п'яти сотень!) на клубних динамівських журналах, які потім отримав у подарунок кожний присутній, м'ячах, шаликах, футболках тощо. Дітей цікавило багато чого – і як він вирішив стати футболістом, і який гол та матч вважає найкращим, і яка у нього мрія тощо. З-поміж тих питань, які пролунали із залу, Ярмоленко обрав найкраще, автора якого нагородив цінним подарунком – футболкою зі своїм портретом.

Коли ж із першою частиною було завершено (скільки дітей не встигли поставити свої запитання, просто не злічити), Андрій сфотографувався з усіма бажаючими – а їх, повторимося, було більше двох сотень! І лише оголошення директора школи про те, що футболіст не може затримуватися надовго, оскільки має ще вечірнє тренування, змусило дітей відпустити динамівця.

- Скільки було зустрічей із футболістами та тренерами «Динамо», але подібного ще не було! Найголовніше, що Андрій сам по собі лідер, його люблять уболівальники й він відкритий до спілкування з ними. У деяких дітей, які змогли потримати його за руку, напевно, справдилася мрія… Ми зараз активно розвиваємо програму «Фан-куточок «Динамо» Київ у кожній школі». Хочемо, щоб наш клуб був представлений у кожній столичній школі, аби маленькі вболівальники могли в такий спосіб спілкуватися зі своїми кумирами. Для того, аби стати учасником програми, не потрібно чогось надзвичайного – лише бажання підтримувати як «Динамо», так і збірну України. Такі зустрічі будуть проводитися в майбутньому, й їх буде все більше й більше, – повідомив президент Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко.

Мабуть, найщасливішою жінкою у приміщенні школи цього дня була Вікторія Топало, яка є директором цього навчального закладу вже більше 15-ти років.

- Майже всі наші класи побували з екскурсією на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, відвідували навчально-тренувальну базу в Кончі-Заспі, тепер ось до нас у гості завітав лідер киян та збірної України Андрій Ярмоленко. Нашому захопленню від спілкування з Андрієм просто немає меж! Велике щастя, що нашим дітям не лише вдалося доторкнутися до нього фізично, але й душею та серцем. Подібні зустрічі є дуже корисними для школярів. Невипадково я поставила питання футболісту, скільки часу він приділяє роботі над собою та тренуванням, на що він відповів – п'ять-шість годин на день. Діти бачать, що футбол – це не лише гра, а постійна робота над собою, й тільки так можна досягнути успіху, – поділилася своїми емоціями Вікторія Володимирівна.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер