Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у вересні!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у вересні!

У вересні київське «Динамо» провело чотири матчі, два з яких у Прем’єр-лізі («Зоря» – 2:2, «Волинь» – 4:1), один у Кубку України («Карпати» – 1:0) та один у Лізі Європи («Ріу Аве» – 3:0).

У цих іграх, три з яких завершилися перемогами та одна нічиєю, Сергій Ребров задіяв 21-го виконавця. Лише шестеро з них узяли участь у всіх чотирьох іграх – Домагой Віда, Євген Макаренко, Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук, Джермейн Ленс та Юнес Беланда.

Останній із них зовсім трохи не дотягнув до трійки лідерів за підсумками вболівальницьких симпатій. Марокканець лише після останнього матчу випав із неї, проте він став єдиним не з трійки призерів, хто набрав більше тисячі голосів.

За традицією ми називаємо топ-трійку гравців, які зібрали найбільше голосів від уболівальників за підсумками місяця.

3 місце. Лукаш ТЕОДОРЧИК (2,702 голоси). А випередив Юнеса після останнього матчу вересня новачок команди минулого міжсезоння Лукаш Теодорчик. І це не дивно, адже саме гол польського нападника приніс «біло-синім» перемогу в кубковому матчі проти «Карпат» у Львові, де Лукаш відзначився вже на 5-й хвилині. Також високий бал Теодорчик отримав і за першу гру місяця проти луганської «Зорі», в якій він також відзначився голом.

Отже, на рахунку поляка два голи в чотирьох матчах, у двох із яких він грав із перших хвилин. Зазначимо, що Лукаш забивав в обох матчах, коли з’являвся у стартовому складі, й, сподіваємося, це лише початок. А поки що вітаємо з потраплянням до топ-трійки найкращих гравців місяця за думкою вболівальників!

2 місце. Джермейн ЛЕНС (2883 голоси). Джермейн уже не вперше потрапляє до рейтингу найкращих гравців місяця. У вересні він був одним із тих, хто взяв участь у всіх чотирьох матчах нашої команди. І всі він провів на високому рівні, про що свідчить кількість голосів, відданих за нідерландця після кожного з матчів. За гру проти «Зорі» Ленс отримав найбільше голосів серед партнерів по команді, за підсумками гри в Португалії увійшов до трійки найкращих, за підсумками матчів проти «Волині» та «Карпат» – був другим за кількістю голосів.

Стабільність та активність на полі – ті якості, яких не вистачало легіонерам «Динамо» в минулому сезоні, Джермейн проявив повністю у вересні, підкріпивши їх високою виконавською майстерністю. Внаслідок цього в чотирьох іграх Ленса було замінено лише одного разу, а його доробком став гол у ворота «Волині». Але й без великої кількості голів Джермейн приніс команді чимало користі в цих матчах та справді виглядав одним із найкращих на полі. Показник у чотири гольові передачі багато про що свідчить.

1 місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО (7962 голоси). Найкращим гравцем київського «Динамо» (другий місяць поспіль) у вересні з величезним відривом став віце-капітан команди Андрій Ярмоленко, який, до речі, у двох матчах вересня виводив команду на поле в якості капітана. Для перемоги Андрію вистачило участі лише в трьох матчах, адже до Львова на кубковий поєдинок проти «Карпат» він не їздив. Але в цих трьох матчах він забив три м’ячі, кожен із яких легко може претендувати на звання найкращого не лише за підсумками місяця.

Левову частку голосів Ярмоленко отримав за дві гри – проти «Ріу Аве» та проти «Волині», в яких уболівальники практично одноголосно назвали його найкращим. У цих іграх Андрій набрав більше голосів, аніж усі його партнери по команді разом узяті.

У матчі з «Ріу Аве» в Португалії Ярмоленко відзначився просто шедевральним за красою та виконанням голом. Проте, хто міг подумати, що вже в наступній грі Андрій заб’є не менш красивий гол, зробивши цей стиль ударів уже своєю фірмовою маркою. Гра проти «Волині» взагалі стала бенефісом Андрія. Ще один красень-гол, не стільки за красою траєкторії польоту м’яча, скільки за красою комбінації, Ярмоленко забив, обігравшись із Юнесом Беланда. Врешті, Андрій створив ще один гол, віддавши пас на Ленса, якому залишалося лише поцілити в порожні ворота. Як наслідок – чотири з половиною тисячі голосів лише за цей матч та титул найкращого гравця місяця.

Нагадаємо, найкращий гравець нашої команди за підсумками кожного місяця визначається загальною кількістю голосів, які кожен із футболістів отримує від уболівальників після кожного матчу. Віддати свої голоси ви можете на офіційній сторінці київського «Динамо» у соцмережі vk.com.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер