Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у лютому!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у лютому!

На офіційній сторінці київського «Динамо» ВКонтакте завершилося голосування за найкращого гравця нашої команди в лютому.

Нагадаємо, минулого місяця команда Сергія Реброва проводила другий тренувальний збір в іспанській Марбельї, протягом якого зіграла шість товариських матчів. Окрім того, у лютому «біло-сині» провели довгоочікуваний перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти англійського «Манчестер Сіті».

У цих іграх динамівці здобули три перемоги, зазнали трьох поразок та один матч завершили внічию. Загальна різниця забитих та пропущених м’ячів – 8:9.

Учасникам офіційної спільноти київського «Динамо» ВКонтакте було запропоновано обрати найкращого гравця місяця серед сімох номінантів. У підсумку, голоси розподілилися наступним чином:

1. Андрій ЯРМОЛЕНКО – 62,5%

2. Віталій Буяльський – 16,6%

3. Лукаш Теодорчик – 7,3%

4. Домагой Віда – 4%

5. Александар Драгович – 3,7%

6. Роман Яремчук – 2,9%

7. Сергій Рибалка – 2,8%

Отже, переможцем опитування став найкращий гравець київського «Динамо» минулого року Андрій Ярмоленко.

У лютому, під час навчально-тренувального збору «біло-синіх» в Іспанії, відбулося довгоочікуване динамівськими вболівальниками повернення Андрія на поле.

Вперше після перерви, пов’язаної з відновленням після травми, Ярмоленко вийшов на поле в контрольній грі з болгарським «Літексом». Одягнувши капітанську пов’язку, Андрій відразу відзначився гольовою передачею в тій грі.

А в наступному матчі, проти норвезького «Стремсгодсета», Ярмоленко забив свій перший гол у 2016 році, відкривши рахунок у тій зустрічі.

Далі був перший офіційний матч «Динамо» в новому році, й у ньому наша команда, на жаль, поступилася «Манчестер Сіті». У цьому поєдинку Ярмоленко був одним із найкращих на полі у складі «Динамо», якщо взагалі не найкращим, що підтвердив після гри навіть наставник англійської команди Мануель Пеллегріні.

Вітаємо Андрія зі здобуттям першої у 2016 році індивідуальної нагороди та бажаємо лідеру нашої команди продовжувати в тому ж дусі, аби захоплювати своєю грою відданих уболівальників «біло-синіх»!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер