Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у листопаді/грудні!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у листопаді/грудні!

Підбиваємо підсумки вашого голосування за найкращого гравця «біло-синіх» у листопаді та грудні 2015-го року!

Нагадаємо, у листопаді та грудні київське «Динамо» провело сім поєдинків, чотири в Лізі Парі-Матч та три у Лізі чемпіонів.

У національній першості динамівці здобули перемоги у всіх чотирьох матчах – зі «Сталлю» (2:0), «Олімпіком» (3:0), «Чорноморцем» (2:1) та «Металургом» (6:0).

У Лізі чемпіонів наша команда поступилася в Лондоні «Челсі» (1:2), проте перемогла «Порту» (2:0) та «Маккабі» (1:0), завдяки чому здобула путівку до плей-оф цього турніру.

За підсумками голосування на офіційній сторінці київського «Динамо» у Google+ переважну більшість голосів, а саме 63%, уболівальники віддали Андрієві Ярмоленку.

Друге місце в опитуванні посів Дерліс Гонсалес, який набрав 19% голосів, а на почесному третьому місці розташувався Александар Драгович (13% голосів).

До слова, Андрій Ярмоленко переміг у щомісячному рейтингу вперше від серпня. За підсумками вересня та жовтня віце-капітан «Динамо» посідав друге місце, а найкращим уболівальники визначали Дениса Гармаша.

Ярмоленко взяв участь у трьох із чотирьох поєдинків «біло-синіх» у чемпіонаті. Зігравши повний матч проти «Сталі» з капітанською пов’язкою, Андрій забив обидва м’ячі нашої команди наприкінці зустрічі, «зробивши різницю» на табло та принісши «Динамо» перемогу. У грі з «Чорноморцем» Ярмоленко знову вивів команду на поле в якості капітана, провів у грі 72 хвилини та забив другий і, як виявилося, переможний гол нашої команди. Проти «Металурга» Ярмоленко відіграв один тайм та також забив переможний м’яч, перший у грі, вже на 8-й хвилині зустрічі.

У матчі Ліги чемпіонів проти «Челсі» в Лондоні Ярмоленко виконав кутовий удар, після якого динамівці забили свій єдиний гол на «Стемфорд Бридж». У Португалії він знову відзначився переможним м’ячем, реалізувавши пенальті ще в першому таймі. Єдиний матч, який для Андрія пройшов не дуже вдало, – останній у сезоні, домашній проти «Маккабі». Ярмоленко отримав травму вже на 14-й хвилині зустрічі, але поки йому надавали допомогу лікарі за межами поля, динамівці відкрили рахунок. Утім, без безумовного лідера наша команда не уникнула нервової кінцівки зустрічі, однак усе ж виконала своє завдання.

«Динамо» вдало завершило осінню частину сезону, в чому велика заслуга одного з лідерів команди, що засвідчило голосування вдячних уболівальників. 

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер