Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у березні!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у березні!

На офіційній сторінці київського «Динамо» ВКонтакте завершилося голосування за найкращого гравця нашої команди в березні.

За цей місяць команда Сергія Реброва провела п’ять офіційних матчів – три в Лізі Парі-Матч, один у Кубку України та один у Лізі чемпіонів. Усі три матчі чемпіонату завершилися перемогами динамівців (2:0 «Дніпро», 2:1 «Карпати», 1:0 «Зоря»), а обидві кубкові – внічию (1:1 з «Олександрією» в Кубку України та 0:0 із «Манчестер Сіті» в Лізі чемпіонів).

Учасникам офіційної спільноти київського «Динамо» ВКонтакте було запропоновано обрати найкращого гравця місяця серед п’яти номінантів. У підсумку, голоси розподілилися наступним чином:

1. Андрій ЯРМОЛЕНКО – 56,2%

2. Євген Хачеріді – 12,7%

3. Віталій Буяльський – 12,2%

4. Олександр Шовковський – 11,8%

5. Александар Драгович – 7,1%

Радує стабільністю Віталій Буяльський, який знову опинився у трійці найкращих, але не на другому, а на третьому місці. Віталій також має трохи меншу долю голосів порівняно з минулим місяцем (було 16,6%).

Цього місяця до чільної трійки увійшов Євген Хачеріді, якого в лютому не було серед номінантів на звання найкращого. Найкраще Євген себе проявив у грі з «Манчестер Сіті», за яку впливовий британський футбольний портал whoscored.com поставив йому найвищу оцінку.

А переможцем опитування, як і місяць тому, став Андрій ЯРМОЛЕНКО. Щоправда, у березні він набрав трохи меншу долю голосів від загального числа, але не набагато – на шість відсотків менше (у лютому було 62,5%).

Остаточно оговтавшись після травми та набираючи форму, Ярмоленко розпочав березень дуже результативно. Він став автором єдиного гола «Динамо» в непростому кубковому поєдинку з «Олександрією», зрівнявши рахунок у грі. У наступному матчі, проти «Дніпра», Андрій забив перший і, як виявилося, переможний гол. Забив він вирішальний м’яч й у грі з «Карпатами» у Львові, за рахунку 1:1, причому майже на тій самій хвилині, що й у зустрічі з «Олександрією». А в матчі проти «Зорі» він став автором результативного пасу на Мораеса, який забив єдиний гол.

До слова, усі п’ять матчів, включаючи поєдинок проти «Манчестер Сіті», Ярмоленко провів без замін. У традиційних опитуваннях після матчів Ліги Парі-Матч на офіційній сторінці київського «Динамо» ВКонтакте Андрія визнавали найкращим гравцем кожної з трьох березневих ігор чемпіонату.

Безумовно, обираючи найкращого гравця місяця, багато вболівальників брали до уваги й гру динамівців за свої збірні. І в цих поєдинках Ярмоленко не підвів та не розчарував своїх прихильників. Він був одним із найактивніших та найкращих на полі в обох товариських матчах збірної, проти Кіпру в Одесі та Уельсу в Києві, а у грі з валлійцями став автором єдиного гола.

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер