Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Мені соромно за результат та гру, всередині - порожнеча»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Мені соромно за результат та гру, всередині - порожнеча»

- Потрібно вміти вигравати й потрібно вміти програвати. Мені дуже соромно за сьогоднішню гру, чесно. Не можна просто бити м'яча вперед та сподіватися, що там Мбокані зачепиться за м'яч. Має бути якесь розмаїття у грі.

- Олександр Хацкевич сказав, що «Динамо» сьогодні програло в бажанні. Його у суперника було більше?

- Бажання пройти далі та показати хорошу гру було й у нас. Потрібно аналізувати, чому немає гри, чому ми створили лише один момент за 90 хвилин. Мені здається, на одному бажанні далеко не заїдеш. Потрібно розібратися у своїй грі. Повторюся, мені дуже соромно за результат та за нашу гру. Зараз усередині порожнеча. У мене просто немає слів.

- Синтетичне покриття сильно завадило?

- На ньому грали обидві команди. Зараз не потрібно виправдовувати нашу поразку штучним полем, тим, що хтось не виспався або ще чимось. Програли, причому справедливо й заслужено. Як ми можемо з такою грою проходити далі?

- Було багато неточних передач, динамівці не опинялися першими на підбираннях. Не вистачало контролю м'яча?

- Це не моя справа казати, чого бракувало, а чого ні - це прерогатива головного тренера. Пропустили вже на 13-й хвилині. Повторюся, сьогодні всі 90 хвилин наші футболісти спотворювалися на полі, а не грали - так важко показати хороший футбол.

- Стандартні положення у виконанні суперника чимось здивували?

- У нас у роздягальні все розписано - хто з ким грає. Ми розбирали цей компонент, нічого несподіваного не було. Значить, кожен в окремому епізоді зіграв неправильно.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер