Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Гадаю, в матчі-відповіді все вирішимо»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Гадаю, в матчі-відповіді все вирішимо»

- Хороший суперник, добре оборонялися. Ми, напевно, підсвідомо й мимоволі тримали в голові, що в нас ще є друга гра, можливо, тому й не поспішали в першому таймі проводити атаки. Потім це позначилося на підсумковому нічийному результаті. Але я гадаю, в другій грі ми все вирішимо.

- Чи позначилося на підготовці перенесення матчу з одного стадіону на інший?

- Уже на установці Сергій Ребров сказав, що матч переносять, й у нас з'явилося кілька годин вільного часу. Все гаразд, готувалися у звичному режимі.

- Те, що ви залишилися на лаві запасних, – наслідок ротації складу?

- Я не можу відповісти на це питання, запитуйте головного тренера, напевно, він так вважав за потрібне, це його право, на те він і наш наставник.

- Моменти біля воріт суперника почали з'являтися вже наприкінці матчу. Те, що їх не було в першому таймі, пов’язано з розслабленістю?

- Напевно, позначалося те, що це протистояння складається з двох ігор, тому ми грали занадто спокійно, не поспішали пресингувати суперника.

- Чи відчуваєте втому після низки дуже складних матчів?

- Так, трохи накопичилася. У четвер у нас відновлювальні заходи, потім режим буде трохи спокійнішим, тож, гадаю, в нас з'явиться більше свіжості, й ми покажемо кращу гру. Вже впродовж трьох останніх ігор не можемо забити, тож в атаці необхідно діяти якісніше.

* фото А.Лукацкий

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер