Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Долю матчу вирішив швидкий м'яч»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Долю матчу вирішив швидкий м'яч»

- Коли забиваєш швидкий м'яч, із такими командами, як «Чорноморець», завжди грати стає легше, адже суперник психологічно надломлюється. Думаю, сьогодні долю матчу виирішив саме швидкий м'яч. Вважаю, ми показуємо видовищний футбол, який подобається вболівальникам, забиваємо м'ячі - це добре.

- У першому таймі вас менше тримали або вдавалося ухилятися від захисників?

- «Чорноморець» - організована команда, було видно, що вони навіть після пропущеного м'яча занадто не відкривалися. Просто ми сьогодні діяли здорово, нам майже все вдавалося, був наш день, тому й такий результат.

- Ви сьогодні знову повернулися на знайому позицію центрфорварда, як відчуття?

- Не можу сказати, що для мене у цьому є якісь складнощі. Так, позиція трохи відрізняється від тієї, на якій грав раніше, але нічого нового або надприродного немає. Намагався діяти так, як просив тренерський штаб, робити максимум на футбольному полі, щоб моя команда перемагала. Вдається забити чи ні - це другорядне.

- Як оціните взаємодію з молодим Микитою Кравченком, який дебютував у чемпіонаті України?

- Він молодець. Першу гру провів на кубок, сьогодні - друга в чемпіонаті, добре виглядав, все йому вдавалося. Я про всіх молодих хлопців кажу теплі слова. Видно, що в нас є хороша школа, й зростають перспективні хлопці. Головне - не зупинятися, а багато працювати. Тоді, впевнений, за кілька років у нас буде сильна команда, складена з власних вихованців.

- Прокоментуйте блискучу триходову комбінацію, яку розпочав Кравченко, продовжили ви й завершив Бєсєдін.

- Артем опинився там, де й повинен був бути нападник, і вирішив цей момент на нашу користь.

- Із тих м'ячів, які «Динамо» сьогодні забивало, який могли би виокремити за красою чи майстерністю виконання?

- Особисто мені найбільше сподобався перший м'яч. Не через те, що його забив я, а через передачу Шепелєва. Володимир зіграв зріло не по роках: побачив такий коридор, віддав ідеальну передачу в один дотик. Якби я з неї не забив, дуже засмутився би.

- Що скажете про момент із пенальті?

- Вважаю, там був чистий одинадцятиметровий удар, навіть немає про що говорити. Пробивав у кут, але м'яч трохи зрізався з ноги, й удар толком не вийшов. Але воротар подумав, що я буду бити по центру та встигнув зреагувати, хоча м'яч усе одно опинився у воротах.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер