Андрій ФАРТУШНЯК: «Забили хороші м'ячі, але гру не вели»

Андрій ФАРТУШНЯК: «Забили хороші м'ячі, але гру не вели»

- З позитивних моментів відзначу реалізацію гольових ситуацій. Але з нашого боку не було ні контролю м'яча, ні ведення гри. Фланги ще нічого, а ось гру в середині поля не могли зв'язати: програвали підбори, не відбирали м'яч. Можливо, хлопці трохи бояться, правда, кого - не зрозуміло. Зробили три передачі - забили м'яч, грають вперед і після п'яти передач забили ще один, потім третій... всі м'ячі хороші вийшли, але в іншому частіше грали назад, не наважувалися вперед віддавати м'яч.

Не можу сказати, що вони перевантажені або втомлені, хіба що морально трохи відволікуться, хоча емоцій, повірте, у них вистачає.

- Одразу двоє футболістів отримали пошкодження, чи зможете ви на них розраховувати в понеділок в матчі з «Чорноморцем»?

- Поки що не знаю. І Давлатов, і Ганжола на рівному місці підвернули гомілкостоп. Гра вийшла бойова, гравці СДЮСШОР котилися в підкати, стрибали, як зазвичай вони це роблять. Просто наші футболісти, очевидно, не зовсім вдало приземлилися.

- Чому сьогодні не грали Слесар і Царенко?

- У Артема було пошкодження спини, а Антон отруївся. Сподіваюся, до гри з «Чорноморцем» хлопці будуть в строю. У нас ще є Кочерга - забивний воротар, буде нападника грати (посміхається).

- З одеситами ви зустрічалися в регулярній частині чемпіонату, що думаєте про цього суперника?

- Знаємо їх, хороша, цікава команда, грають через передачі, просто так не б'ють м'яч вперед.

Завтра на турнірі вихідний день, але в будь-якому випадку, якусь розминку проведемо, потім масаж, відновлення і відпочинок.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер