Андрій ФАРТУШНЯК: «Вважаю, нам усе вдалося»

Андрій ФАРТУШНЯК: «Вважаю, нам усе вдалося»

- Хлопці задоволені, усі радіють, багато емоцій. Вважаю, гра була - супер. Побільше б таких матчів.

- «Динамо» володіло ігровою перевагою. Що сказали окремо по першому тайму, і чому не вдалося забити раніше?

- Можливо, не вистачило майстерності, але, здається, з цим проблем немає. Навіть майстри команд рівня Ліги чемпіонів не реалізовують усі свої моменти. Діти - тим паче, їм важче. Створювали - уже добре. А над реалізацією ще будемо працювати.

- У другому таймі «Шахтарю» залишалося перейти хіба що на тактику дрібного фолу...

- Не сподобалося в грі, що вони занадто багато стрибали ззаду в ноги хлопцям. Не сказав би, що це були тактичні фоли. А так, в цілому, обидві команди - дуже хорошого рівня. І збірна цього року, на мій погляд, повинна бути дуже пристойною.

- Гол - результат прекрасно розіграної комбінації?

- Так, хлопці - молодці. Ми готувалися до цього поєдинку, більше хотіли зіграти на контратаках. Вважаю, що все у нас удалося. Реалізували б усі свої моменти - було б ще краще. Забив на один більше - і ти переможець.

- Попереду - переліт до Тбілісі і тиждень виступів на Кубку Віталія Дараселії. Яка мета цього змагання?

- У турнірі візьмуть участь хороші команди. Як проти «Шахтаря», у таких поєдинках завжди багато емоцій. Подібні турніри прекрасні з точки зору розвитку самих дітей. Хочемо виграти, але найголовніше - досвід для хлопців, там зіграють клуби з Італії, Голландії, Португалії. Нашим гравцям теж дуже цікаво, вони цього чекають. І нам, зрозуміло, хочеться перевірити себе в іграх з найсильнішими командами європейських країн.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер