Андрій ФАРТУШНЯК: «Це була наша найкраща гра в фінальній частині, шкода хлопців»

Андрій ФАРТУШНЯК: «Це була наша найкраща гра в фінальній частині, шкода хлопців»

- Вважаю, у нас все виходило, гра давалася, єдине - не вдавалося забити, підводила реалізація. Це був наш найкращий матч у фінальній частині: і грали відмінно, і моментів створили багато. Якби реалізували чотири або п'ять своїх можливостей, «Шахтар» не було і видно. На жаль, цього зробити не вдалося. Безумовно, хлопцям зараз морально важко. Кінець сезону, всі матчі зіграні. Гра з «Шахтарем» була останньою, це вирішальний поєдинок року. Будемо сподіватися, що перемоги попереду.

Суддівство? Про нього годі й говорити. Мені просто шкода наших хлопців, у яких сльози на очах. Нехай це залишається на совісті арбітра. У всіх іграх з «Шахтарем» однакові моменти судять в сторону «гірників» одним чином, а в нашу - зовсім іншим. Він поставив пенальті - добре. Але точно такий же момент був у другому таймі, коли падав наш гравець - він дав жовту картку за симуляцію, де послідовність? В нашу сторону призначається штрафний удар, в їхню - ні. Нехай розбираються компетентні органи.

Тепер у хлопців будуть канікули, у нас, тренерів, - відпустка, збираємося через місяць. У цьому віці футболісти обов'язково повинні відпочивати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер