Андрій ФАРТУШНЯК: «Немає значення, на якій стадії зустрічатися із «Шахтарем»

Андрій ФАРТУШНЯК: «Немає значення, на якій стадії зустрічатися із «Шахтарем»

- Це найбільша перемога в чемпіонаті України для мене, як для тренера. Після поразки від «Чорноморця» в психологічному плані наші футболісти почувалися нормально. Ми їм показали відео, насправді, тоді просто не пощастило, адже в одеситів був усього один удар у площину воріт, а у нас, як мінімум, вісім стовідсоткових нагод для взяття воріт, які ми не реалізували. Сьогодні ж результат відповідав грі.

У півфіналі ми зустрінемося з донецьким «Шахтарем». Вважаю, немає значення, на якій стадії це станеться, адже, якщо хочемо виграти турнір, нам усе одно доведеться з ними змагатися. Те, що це станеться раніше фіналу, - добре. Після сьогоднішнього матчу у хлопців є травми, але будемо сподіватися, що встигнемо відновитися. Зараз вони робитимуть процедури і виконуватимуть рекомендації лікаря.

Щодо того, що великий рахунок розслабить футболістів, можна не переживати - вони вже дорослі чоловіки, плюс ми з ними поспілкуємося і все розповімо. Крім того, вони вже мають досвід, коли «Чорноморець» їх покарав.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер