Андрій ФАРТУШНЯК: «Довелося перебудовуватися під формат турніру»

Андрій ФАРТУШНЯК: «Довелося перебудовуватися під формат турніру»

- Досить важко дався дальній переїзд, тренувань не було, переночували - і з самого ранку вже перша гра. Були й невеликі організаційні недоліки, як, наприклад, спущений м'яч. Тож хлопці почали трохи не так, як планувалося. Першими пропустили, потім зрівняли рахунок, а в перерві ми внесли корективи, футболісти зібралися і в другому таймі довели свою перевагу. У другому матчі розігралися, і вже було легше. Хоча на цій стадії суперники поки не найсильніші.

Крім уже згаданого першого тайму ранкової зустрічі, хлопці виконали установку на ігри і робили на полі те, про що ми домовлялися.

- У вас є можливість подивитися матчі інших команд. Хто з суперників вражає?

- Виділяються збірна Литви U-14 і італійський «Торіно». Перші відрізняються божевільною організацією гри, у них всі дії через контроль м'яча. А у складі других - великі, фізично сильні хлопці, які мають індивідуальну майстерність.

- Наскільки прийнятний формат турніру - два матчі в день?

- Це нормально. Просто в чемпіонаті України ми вже граємо майже по сорок хвилин один тайм, а тут весь матч стільки триває, тому трохи незвично, іноді не вистачає часу, доводиться перебудовуватися. Тому відразу пояснили хлопцям, що з першої секунди необхідно починати грати активно, особливо в наступних матчах, коли суперники будуть сильнішими.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер