Андрій АННЕНКОВ: «Сьогодні отримали шанс футболісти, які менше грають»

Андрій АННЕНКОВ: «Сьогодні отримали шанс футболісти, які менше грають»

- Напередодні матчу у нас були кадрові проблеми: у Ваната - мікротравма, Здирко нещодавно перехворів, і почав тренуватися всього два дні тому, тому ці футболісти не готувалися до сьогоднішньої гри. Отримали шанс футболісти, які раніше мали менше ігрової практики. У кожної негативної ситуації є позитивні моменти.

- Ви маєте на увазі Кулаковського та Ісадченка?

- Так - усіх, хто вийшов у стартовому складі і з лави запасних. Вони менше грають, оскільки поступаються в конкуренції іншим гравцям. Сьогодні вони отримали свій шанс, і деякі непогано його використали. Ті, хто вийшли на заміну, підсилили гру - так, як і має відбуватися.

- Наскільки Велетень упорався з роллю центрфорварда?

- Вийшло, що нападників на цю гру у нас не було, тому спробували Велетня. Але його гра в нападі залишає бажати кращого. Усе-таки він корисніший для команди як фланговий гравець, що він і довів, забивши м'яч уже граючи на своїй робочій позиції.

- Наскільки до цього амплуа підходить Близниченко, який і м'яч забив, і мав як мінімум дві хороші нагоди відзначитися?

- Сьогодні він зіграв корисніше, як нападник, з'явилася агресивність, власне, після того, як він почав грати нападника, ми і забили свої м'ячі. Тож із приводу Блізнеченка можемо зробити висновок, що в разі необхідності внесення змін у гру, він діє яскравіше.

- Дальні удари в першому таймі - це частина установки на гру, чи суперник не підпускав занадто близько до своїх воріт?

- Просто в нашому виконанні була дуже повільна гра в нападі - це стосувалося як початку атак, так і завершення. А команда суперника добре оборонялася, встигала перекривати всі небезпечні зони, також нам не вдавалося робити націлені передачі з флангів, тому так вийшло, що до перерви ми більше використовували дальні удари. Але, повторюся, це через те, що ми дуже повільно розвивали свої атаки, і суперник встигав нас накривати, не даючи вільних зон, де можна було б проявити швидкість. У другому таймі ми трохи змінили свою гру, додавши швидкості і агресивності - і почали з'являтися гострі моменти.

- Чи вже відомо, як скоро повернеться до строю Михайленко, який отримав травму в матчі Юнацької Ліги УЄФА з ПАОКом, а також Ванат?

- Ми втратили його на два місяці. А у Ваната не все так серйозно, він ще зможе принести користь команді до зимової перерви.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер