Андрій АННЕНКОВ: «По грі у нас великі запитання до команди»

Андрій АННЕНКОВ: «По грі у нас великі запитання до команди»

- Окрім рахунку є ще й зміст гри, і він сьогодні нам дуже не сподобався. Було багато помилок у захисті, у тому числі грубих. Тому по якості, повторюся, у тренерського штабу великі запитання до команди.

- Чи були ці помилки якось зумовлені тим, що «Арсенал» підготував вам якісь несподіванки?

- Наші захисники були не готові до настільки швидкого виходу «Арсенала» в атаку. Хоча ми попереджали хлопців, що гравці суперника дуже швидко розганяють контратаки. Проте наші футболісти, очевидно, вирішили, що класу суперника буде недостатньо. Потім побачили, що достатньо, але перебудуватися вже не змогли.

- Прокоментуйте, будь ласка, гру хлопців, яких ми мало бачили в основному складі - Ауссі, Блізніченка...

- Ауссі вийшов на заміну як слід і можна сказати, що зіграв добре. Блізніченко - хлопець молодий, в атаці сьогодні ми ним задоволені. Він уперше за нас зіграв, лише кілька тренувань провів із командою до гри. Було багато хвилювання у хлопця, тож оцінку об'єктивно дати важко. Ми це все розуміємо.

- Як ви оцінюєте гру Мащенка? Перехід на правий фланг пішов йому на користь?

- Насправді ми його використовуємо і справа, і зліва. Інколи і як форварда. У нього чудова швидкість, передусім. Коли він грає за рахунок своїх сильних сторін - виходить так, як сьогодні. Але інколи він грає так, як лише він розуміє футбол, і тоді є проблеми.

- Усі очікували, що саме Мащенко пробиватиме пенальті...

- У нас є штатний пенальтист Волошин, тож він і пробив. Якщо ви натякаєте на хет-трик Мащенка, то маю сказати, що він і з гри міг забивати тричі.

- В епізоді з пенальті дуже голосно крикнув Артем Шулянський. Усе нормально з ним, обійшлося без травм?

- Так, усе добре, начебто. У нас і так нестабільна ситуація зі складом, є багато пошкоджень, тож ми дуже раді, що уникли нових травм.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер