Андрій Анненков: «Оборона впоралася, а до атаки претензій більше»

Андрій Анненков: «Оборона впоралася, а до атаки претензій більше»

- Хлопці не виконали установку на гру повною мірою - і у нас вийшло два різних тайми. Якщо до перерви вони робили все те, про що ми домовлялися перед грою, то після неї, особливо на початку другого тайму, повністю від неї відмовилися, очевидно, не почувши те, що ми сказали їм у перерві з приводу команди суперника. Ми дали «Минаю» занадто багато часу для прийняття рішень, і вони відразу ж скористалися своїм моментом, забивши з пенальті. Потім структура нашої гри порушилася, і повернути ту перевагу, яка була в першому таймі, виявилося важко. Але все одно наші хлопці молодці, що грали до кінця і реалізували свій шанс наприкінці гри.

Якщо наша оборона ще справлялася, то до атаки більше претензій. Атакувальні футболісти повинні були діяти активніше в завершенні, а вони були сьогодні пасивними.

За рахунку 2:0 ми мали спокійно і впевнено володіти перевагою і продовжувати контролювати гру. Ми попередили хлопців, що таким суперникам, як «Минай», не можна дати відчути впевненість. Варто було і далі грати так само строго в обороні. Але, повторюся, атакувальні футболісти не допрацьовували, тому все навантаження лягло на оборону. Звісно, припустилися помилок у захисті і пропустили з пенальті.

А наприкінці гри, коли ми забили третій м'яч, гра, яка до цього була напруженою, знову заспокоїлася. Загалом ми припускали, що суперник буде грати на контратаках із масованою обороною, плюс вони розраховували на стандартні положення. В принципі, все так і вийшло. Під час будь-яких стандартів вони робили подачі до штрафного майданчика, де хотіли використати свій шанс.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер