Андрій Анненков: «Ми не програли боротьбу - значить, є характер»

Андрій Анненков: «Ми не програли боротьбу - значить, є характер»

- Оцініть, будь ласка, дії гравців середньої осі, які фактично забезпечили сьогодні результат.

- Це голи забивали гравці центральної осі, а подачі, які призводили до забитих м’ячів, йшли з флангів. Тому спрацювала, як мінімум, група гравців. А якщо розібрати початок та завершення атак, то можна сказати, що вся команда заслужено довела їх до логічного завершення. Не можу сказати, що це заслуга лише центральної осі.

- Перший тайм сьогодні був обтяжений погодними умовами…

- Звісно, складніше грати за таких погодних умов, але потрібно підлаштовуватися і під них. Як кажуть, погода однакова для обох команд. На полі була в основному боротьба, і радує, що ми цю боротьбу не програли. У другому таймі показали трохи кращу якість, однак, знову-таки, погода зіграла свою роль, поле було у воді, особливо фланги. Не виходило навіть провести м’яч, тому ми пішли від простоти, почали перебивати ці калюжі. Створили кілька моментів, які зобов’язані були реалізовувати. 

- Ви вперше грали з “Минаєм”, чи піднесла ця команда якісь сюрпризи?

- Ні, сюрпризів не було, адже наш тренерський штаб спілкувався зі старшим тренером “Олімпіка”, проти якого “Минай” проводив минулий матч. Він нам дав характеристику цієї команди, тому ми очікували, що буде силова боротьба, багато довгих передач, підборів. Ми були готові до такої гри суперників, несподіванок не було.

- Сьогодні Дячук і Боль отримали попередження - було велике навантаження саме на центральних захисників?

- Це емоції. Особливо що стосується Дячука. Його емоційність і відповідальність на футбольному полі призводять до ситуацій, в яких він неправильно приймає рішення. Йому потрібно бути трохи спокійнішим, тоді не буде таких жовтих карток, які він заробляє. Що стосується Боля, то у нього більш ігрове попередження.

- Чи можна казати, що ще й характер допоміг динамівцям забезпечити потрібний результат?

- Звісно. Ми не програли боротьбу - значить, є характер. Тому що суперники спростили гру та нав’язали нам боротьбу. Хлопці з цим впоралися.

- “Минай” забив гол зі штрафного - вони робили ставку на стандарти?

- Мені складно сказати. Гравець добре виконав штрафний, а ми будемо розбирати, чи була можливість у нашої оборони на чолі з воротарем зіграти вдало, або ж це виконавська майстерність. По ходу гри було видно, що після будь-яких стандартів футболісти “Миная” навішували у наш штрафний і намагалися створити з цього моменти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер