Андрій Фартушняк: «Задоволені тим, що чотири з шести м'ячів забили після стандартів»

Андрій Фартушняк: «Задоволені тим, що чотири з шести м'ячів забили після стандартів»

Тренер старшої академічної групи «Динамо» U17 Андрій Фартушняк поділився враженнями від другого матчу групового етапу турніру на честь Андрія Гаваші, в якому кияни не залишили шансів ДЮСШ (Тернопіль), вигравши 6:0:

- Ми залишилися задоволені сьогоднішньою грою, а особливо тим, що напередодні ми награвали стандартні положення на тренуваннях і чотири з шести своїх м'ячів ДЮСШ «Тернопіль» ми забили якраз після стандартів. Якщо хлопці сприймають, те, що ми робимо на тренуваннях, якщо матеріал до них доходить і потім переноситься в ігри, це добре.

Сьогодні після дощу було прохолодно - по такій погоді набагато легше і приємніше грати, на відміну, він попереднього дня, коли було дуже жарко.

- Не дивлячись на розгромний рахунок, ви разом з Євгеном Ястребінським все одно багато підказували хлопцям з лави запасних, чим були незадоволені?

- Це робочі моменти. Завжди ж хочеться кращого, адже ідеальної гри в футбол не буває. Хочеться, щоб у кожному окремому моменті гравець зіграв ще краще. Звичайно, в силу віку вони помиляються - від помилок і дорослі не застраховані, не те, що юнаки. Звертаємо увагу на помилки, підказуємо - це робота, яка ведеться із дня у день, із року в рік. Наприклад, Сизонюк в одному з моментів крикнув, що його партнер неправильно зіграв, а в наступному – сам помилився.

- Наскільки добре команда готова до сезону на даний момент?

- По-різному, оскільки київські хлопці почали роботу більше, ніж на тиждень раніше за іногородніх, тому футболісти перебувають у різному стані. Але в кінці цього збору і за підсумками турніру всі виконавці мають бути приблизно в однаковій формі і стані, щоб у всеозброєнні підійти до нового сезону. Головне - обійтися без травм.

- Чого очікуєте від завтрашньої зустрічі з угорською «Вардою» з Кішварди?

- Думаю, має вийти цікавий матч. Судячи з їхньої вчорашньої гри, за якою ми спостерігали, це дуже пристойна команда.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер