Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Я взагалі проти будь-якого насильства»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Я взагалі проти будь-якого насильства»

- Якщо чесно, мені важко щось говорити на цю тему. Я взагалі проти будь-якого насильства. Незалежно від того, провокація це чи ні. Знаєте, подібна ситуація була в Полтаві, коли наші вболівальники почали кидати фаєри та стільці в людей. Після гри я підійшов до них та запитав, навіщо вони це робили. Вони мені відповіли, що їх спровокували. Я їм відповів, якщо ви бачите, що вас провокують, то навіщо ведетеся?!

Справа, напевно, у вихованні людей. Вони мають самі подивитися на це збоку та обговорити у своєму колі, зрозуміти, що так робити не можна. Адже багато людей приходять на матчі з дітьми, щоб отримати задоволення від футболу, добре провести час із сім'єю. А коли б'ють звичайних уболівальників... Провокація чи ні - так робити не можна.

Втім, у нас чудові вболівальники. Коли збирається повний «Олімпійський», ми відчуваємо сильну підтримку, й нам завжди це допомагає, тим паче, в таких іграх, як із «Челсі». Але знайдуться дві-три, не буду ображати, нехороші людини, які роблять незрозумілі особисто для мене речі. Я сподіваюся, що в майбутньому такого не повториться й люди будуть приходити на стадіон виключно заради футболу, а не для того, щоб з'ясовувати стосунки.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер