Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Не потрібно зараз падати духом»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Не потрібно зараз падати духом»

- Звичайно, ми розуміємо, що відрив від «Шахтаря» став меншим, і нам потрібно покращувати свою гру, щоб не було втрат у наступних іграх.

- Чи припускаєте ви, що «Зоря» спеціально не боролася за Кубок, щоб набирати очки в чемпіонаті, а вас це розслабило?

- Ні, нас ніщо не розслаблювало. І мене не цікавить, віддавала «Зоря» Кубок чи ні, й на що вона налаштовувалася. Я можу розмовляти лише про свою команду.

- Можливо, тоді «Динамо» розслабив швидкий забитий м'яч?

- Так, це, можливо, й зіграло з нами якийсь злий жарт, розслабилися й відразу отримали гол у свої ворота. Це стало якимось непорозумінням.

- Наприкінці першого тайму ви посварилися з Юрієм Вернидубом. У нього були якісь претензії до вас?

- Ні. Ми після гри потиснули один одному руки. Вернидуб – хороший тренер, чудова людина, я до нього жодних претензій не маю. Це спорт, емоції.

- У чому головна причина того, що «Динамо» не вдалося дотиснути «Зорю»? Адже луганчани не грали в якийсь фантастичний футбол...

- Ми не показали фантастичного футболу, тому й нічия. В атаці, начебто, були моменти, але потрібно більше працювати на оборону всій команді.

- Чи припускаєте ви, що «Зорю» стимулювала третя сторона, тому команда так і билася?

- Звичайно, це наш чемпіонат, у цьому нічого дивного не було би. Я, звичайно, не можу стверджувати це на сто відсотків, але здогадуюся. Не потрібно зараз падати духом. Звичайно, нічия – поганий результат, усі хлопці зараз засмучені, й я не виняток, але потрібно жити далі, завтра розібрати цю гру й із піднятою головою готуватися до наступних поєдинків. Бо якщо зараз ходити та побиватися через те, що не переграли «Зорю», можна провалити й наступні ігри. І потім втратити все те, чого досягали протягом року.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер