Андрій Ярмоленко: «Намагаюсь використати шанс»

Андрій Ярмоленко: «Намагаюсь використати шанс»

У поєдинку 1/4 фіналу Кубка України молодий нападник «Динамо» Андрій Ярмоленко відзначився двома забитими м'ячами і зробив солідний внесок до загальнокомандного успіху. Таким чином, після трьох кубкових матчів, в яких «Динамо» брало участь, Андрій став найкращим бомбардиром турніру – на його рахунку п'ять м'ячів. Нагадаємо, що раніше він двічі забивав у ворота мелітопольського «Олкома» і одного разу – луганської «Зорі». Про те, як йому вдається досягати такої результативності, динамівський нападник розповів кореспонденту Інформаційного відділу:

- «Сталь», вважаю, наша команда обіграла на класі. Все ж таки, ми – «Динамо», і це зобов'язувало нас показати, хто сильніший. Перед нами стояло завдання вирішити всі питання в першому ж матчі. Це було в наших інтересах, оскільки інакше повторний поєдинок скоротив би тривалість нашої відпустки (посміхається).

В інших турнірах мені поки не вдається грати так часто, як хотілося б. Зараз тренери довіряють мені місце в складі в матчах Кубка України, тому я прагну скористатися цим шансом і допомогти команді досягати перемог. Те ж саме стосується й інших молодих хлопців, які також роблять все, щоб у таких матчах проявити себе з найкращого боку.

- Який з п'яти забитих м'ячів тобі запам'ятався більше за всі?

- Не хотілося б виділяти якийсь один. Я не загострюю на цьому увагу. Забив – і добре. Я нападник, і регулярно забивати у ворота суперника – це мій обов'язок. Звичайно, хотілося б, щоб ця результативність розповсюдилася і на чемпіонат України.

- Як команда готується до майбутнього матчу із «Шахтарем»?

- Звичайно, поєдинки з «гірниками» завжди мають принципове значення для кожного з нас, але в плані підготовки нічого нового не відбувається. Готуємося в звичному режимі, як до чергового матчу чемпіонату України. Незважаючи на те, що в турнірній таблиці перших команд «Динамо» має велику перевагу над «Шахтарем», а в матчі молодіжних складів йтиме боротьба за перше місце, не думаю, що поєдинок молодших за рангом обіцяє бути напруженішою. В кожного свої завдання, які потрібно вирішувати. Обидва матчі будуть дуже важливими.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер