Андрій Ярмоленко: «Була присутньою знервованість»

Андрій Ярмоленко: «Була присутньою знервованість»

Гол Андрія Ярмоленка, який було проведено вже на четвертій хвилині, в результаті став переможним у поєдинку з «Кривбасом». Після матчу автор єдиного м’яча з радістю погодився прокоментувати першу перемогу «Динамо» після тривалої серії невдач.

- Сьогодні було важкувато грати, але не через те, що «Кривбас» спричинив нам проблеми, а тому що за останній час наші хлопці провели багато матчів, і сил трохи не вистачило. Про це суджу по собі.

- Зазвичай такі матчі, як сьогодні, тривають до першого забитого м’яча. Але, пропустивши вже на 5-й хвилині, «Кривбас» продовжував чинити опір…

- Так. Мені сподобалося, як грав суперник. Криворіжці намагалися використовувати короткий пас, як і минулого року. Наскільки я знаю, така в них манера гри.

- Ваш гол можна списати на везіння?


- Так, випадково вдалося забити (посміхається). Якщо чесно, я загалом не пам’ятаю того моменту. Я, здається, навісив, був рикошет, м’яч потрапив до Мілевського, він мені його скинув, і мені більше нічого не залишалося, окрім як спрямувати сферу до воріт.

- Ви з Гусєвим часто мінялися флангами. Хотіли заплутати суперника?


- Звичайно! Ми мінялися, коли цього вимагала ситуація, щоб господарі не могли зрозуміти, що їм робити.

- Чому після вилучення не стало легше грати наприкінці?

- Просто, де б не перебував м’яч, «Кривбас» «вантажив» його до штрафного майданчика, і коли їм вдавалося виграти боротьбу, виходили небезпечні моменти. Тому й виникло враження, що вилучення не позначилося на грі. Але насправді воно ще й як відчувалося, адже з’явилися вільні зони і шанси для контратак. Ще певна знервованість була присутньою і через те, що рахунок був мінімальним, і ми підсвідомо намагалися його втримати.

- Це перша перемога «Динамо» за останні чотири гри. Не плануєте для зміцнення бойового духу зробити щось спільне з командою?

- Та я вже й сам не пам’ятаю, коли в нас востаннє була така невдала серія. Здається, для «Динамо» – це нонсенс. Знаю, колись гравці стриглися наголо всією командою. Якби хтось запропонував зробити це зараз, я би не відмовився, хоча в нас і так бойовий дух на рівні. Але якщо імпровізувати, гадаю, стрижка була б ідеальним варіантом.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер