Андрій Ярмоленко: «Поки суперники дозволяють, ми вичавлюємо максимум»

Андрій Ярмоленко: «Поки суперники дозволяють, ми вичавлюємо максимум»

Вже в другому матчі поспіль Андрій Ярмоленко не тільки виходить в основному складі команди, але й відзначається забитим м’ячем. І це незважаючи на те, що йому довелося змінити свою позицію форварда на лівого півзахисника. Після гри з «Таврією» Андрій розповів, як його команді вдалося настільки впевнено стартувати в чемпіонаті країни.

- У першому матчі ми виграли з рахунком 5:0, тепер виграли 6:0. Гадаю, це хороший результат, будемо намагатися продовжувати в тому ж дусі. Зрозуміло, що в усіх іграх результативність не буде такою високою, але поки суперники дозволяють нам грати, ми вичавлюємо з цього максимум.

- Тобі вдалося відзначитися в другому поєдинку поспіль. Це можна вважати непоганим результатом?

- Намагаюся. Хочу відзначити, що в епізоді, коли Артем Мілевський обіграв кількох захисників, а я забив, м’яч за лицьову лінію не вийшов. Як мені здалося, він був якраз на лінії.

- Можливо, арбітр просто не захотів переривати настільки красиву атаку?

- Можливо, й так.

- За логікою, в наступному матчі з «Кривбасом» рахунок буде ще більшим?

- Чому ж… Якщо ми двічі перемогли з великим рахунком, це ще не означає, що й у наступному поєдинку нам буде легко. Як і раніше, на «Динамо» всі суперники будуть налаштовуватися по-особливому. Тим паче, наступна гра на виїзді. Ви пам’ятаєте, що в минулому сезоні у себе вдома криворіжці нас обіграли. Тепер потрібно буде їм помститися.

- З кожним матчем у «Динамо» нові втрати. Вже відомо, наскільки серйозна травма в Бадра?

- Я не знаю, це потрібно питати в лікарів. Будемо сподіватися, що у нього просто легкий удар. Справді, в нас стільки травм, що це вже не смішно. Це ненормально, нібито хтось наврочив.

- До нової схеми гри за Газзаєвим уже звикли? Футболісти впевненіше відчувають себе на своїх позиціях?

- Звичайно. З кожним матчем діяти на полі легше. Спочатку було незвично, адже раніше ми використовували інші схеми – з одним чи двома нападниками. Але до нової манери гри поступово звикаємо.

- Зараз команда часто використовує фланги, і завдяки цьому багато забиває. За Сьоміна цього не було?

- У кожного тренера своє бачення гри. Юрій Павлович використовував інсайдів, які грали в дрібний пас, Валерій Георгійович, навпаки, будує всю гру через фланги.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер