Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Від нас вимагають грати максимально агресивно з перших хвилин»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Від нас вимагають грати максимально агресивно з перших хвилин»

- Ми особливо налаштовувалися на гру, тому що знали, що «Чорноморець» - сильна команда. В минулому сезоні вони відбирали у нас очки й удома, й на виїзді. З кадрів у них дуже багато досвідчених футболістів, які пограли й у «Шахтарі», й у «Дніпрі». Ми також знаємо, наскільки в них грамотний тренер, тому сьогодні нам було важко.

- В останніх матчах «Динамо» забиває на початку зустрічі та доводить гру до перемоги. Таку установку дає тренер, чи так виходить з того, як складається матч?

- Тренери завжди від нас вимагають, щоб ми максимально агресивно грали з перших хвилин. Напевно, завдяки цьому вдається забивати швидкі м'ячі. Звичайно ж, потім набагато легше грати, ведучи в рахунку. Такі команди, як «Чорноморець», в такій ситуації трохи відкриваються, з'являються зони, що нам і потрібно.

- Наприкінці матчу,  після виходу на поле Теодорчика, ви почали грати фактично в три нападники?

- Не зовсім. Кравець «опустився» нижче, до центру півзахисту, Лукаш грав попереду, на вістрі, а наші з Олегом Гусєвим позиції не змінилися.

- Дебют новачка можна оцінити вдало?

- Вважаю, так. Вийти на 10 хвилин та віддати гольову передачу першим дотиком – це непогано. Будемо сподіватися, що й у наступних іграх він буде радувати вболівальників та нас забитими м'ячами.

- Уже встигли познайомитися з ним, якою мовою спілкуєтеся?

- Поки багато не спілкувалися, бо минуло не так багато часу з моменту його підписання. Але, думаю, в майбутньому порозуміємося та будемо більше спілкуватися, він вивчить нашу мову, хоча й так українською майже все розуміє. В наших мовах багато схожих слів.

- Як вам наші суперники по групі в Лізі Європи?

- З будь-якої групи, яка б нам не випала, потрібно виходити, незважаючи на суперників. Зайве нагадувати, в якій команді ми граємо. Думаю, і вболівальники не зрозуміють, і ми самі не маємо права залишити наших шанувальників без європейської весни.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер