Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий правий вінгер у 2013-му році!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий правий вінгер у 2013-му році!

Продовжимо підбивати підсумки – на черзі номінація «Найкращий правий вінгер українських клубів та збірних у 2013 році». Найкращим у цій номінації читачі визнали футболіста київського «Динамо» та національної збірної України Андрія Ярмоленка. Півзахисник «біло-синіх» набрав 3284 балів, що аж на 1756 балів більше, ніж у «срібного призера», бразильського легіонера донецького «Шахтаря» Дугласа Кости (1528 балів). Матеус із дніпропетровського «Дніпра», який фінішував третім, набрав 1363 балів, що на 270 пунктів більше, ніж у харків'янина Марлоса.

У 2013 році попереду за всіх опинився Андрій Ярмоленко, при тому про це говорить як статистика, так і вболівальники, голосів яких у підсумку виявилося більш ніж у два рази більше, ніж у найближчого переслідувача. Награв та назабивав тріумфатор теж більше за всіх у цьому році: Андрій перевершив конкурентів на 11 та 13 зіграних матчів відповідно, а за голами й узагалі величезна прірва – 27 проти 8 та 9.

У Європі теж все це чудово бачать, тому й у черзі за «київським діамантом» стоїть мінімум половина топ-клубів Європи, а друга половина теж із радістю б долучилася до цієї «тусовки», та ось фінансових можливостей для задоволення «Динамо» в них не спостерігається. Адже Ярмоленко ще й лідером нашої національної команди є, що лише додає ваги його фігурі у футбольному світі. Будемо сподіватися на продовження прогресу й у 2014 році, чого Андрію й побажаємо.

* фото А.Лукацького

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер