Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у серпні!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у серпні!

У чотирьох із п’яти поєдинків «біло-сині» здобули перемоги, ще один завершився внічию. Суперниками нашої команди були «Чорноморець» (2:0), «Дніпро» (2:1), «Карпати» (3:0), «Гірник-Спорт» (6:0), а також «Зоря» (0:0).

У цих іграх Сергій Ребров задіяв 23-х виконавців, і лише двоє з них узяли участь у всіх п’яти матчах.

Для визначення найкращого гравця вересня враховувалися оцінки, які користувачі офіційного сайту ФК «Динамо» Київ ставлять кожному гравцю після кожного матчу. Потім оцінки кожного гравця за всі матчі, проведені у серпні, були підсумовані, й, таким чином, було визначено рейтинг, найкращу трійку з якого ми представляємо до вашої уваги.

3-тє місце. Жуніор МОРАЕС (сума оцінок – 35).

Бразильського нападника, який приєднався до «Динамо» лише цього літа, було визнано найкращим гравцем липня. Яскравий старт Мораеса мав своє продовження й у серпні, що знову вивело його до рейтингу найкращих гравців місяця. Втім, цього разу він посів третє місце.

Напевно, загальний бал Мораеса дозволив би йому знову претендувати на титул найкращого, якби він узяв участь у феєричному розгромі, який «Динамо» влаштувало в кубковому протистоянні з «Гірник-Спортом». А так в активі нападника чотири матчі у стартовому складі (337 хвилин) та два голи. Дуже важливий м’яч Жуніор забив у ворота «Чорноморця», відкривши рахунок у грі на 89-й хвилині. Також він довершив розгром «Карпат», забивши третій м’яч у ворота «левів».

2-ге місце. Віторіну АНТУНЕШ (сума оцінок – 39,8).

Португальський лівий захисник київського «Динамо» лише вдруге потрапив до топ-трійки найкращих гравців місяця, після матчу із «Зорею» витіснивши з неї свого співвітчизника Мігеля, який пропускав гру через дискваліфікацію. Вперше з ним це сталося за підсумками лютого-березня, коли Віторіну провів свої перші матчі за «біло-синіх».

У вересні Антунеш став одним із двох гравців, які взяли участь у всіх офіційних матчах «Динамо». Усі ці ігри Віторіну провів без замін, із першої хвилини й до останньої.

А в матчі проти «Гірник-Спорту» португалець ще й відкрив лік забитим голам у цьому сезоні, нагадавши всім про свій фантастичний удар із лівої.

1-ше місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО (сума оцінок – 46).

Так само, як і Антунеш, Ярмоленко взяв участь у всіх п’яти офіційних матчах «Динамо» у вересні. Так само, як і Мораес, він є найкращим бомбардиром нашої команди у чемпіонаті, а також лідером рейтингу за системою «гол+пас» (3+2).

Загалом у серпні на рахунку Ярмоленка п’ять забитих м’ячів. Два з них він забив у чемпіонаті (в матчах із «Чорноморцем» та «Карпатами»). Ще три Андрій забив у кубковому двобої з «Гірник-Спортом» у Комсомольську.

Цей матч став справжнім бенефісом для віце-капітана «Динамо», який узяв безпосередню участь у всіх шести голах, які забило «Динамо». Він забив три голи, оформивши свій перший хет-трик у клубній кар’єрі, а також віддав три гольові передачі. За цей матч Андрій отримав поки рекордну оцінку – 9,8 із 10-ти.

Варто відзначити, що протягом усього серпня Ярмоленко перебував під величезним тиском, який здійснювався на нього збоку ЗМІ у зв’язку з його ймовірним трансфером. Тим не менше, Андрій був зосереджений виключно на футболі, тренуючись та граючи зі стовідсотковою віддачею. І це знайшло відображення в оцінкам удячних уболівальників «Динамо».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Ще більше новин на офіційній сторінці київського «Динамо» у Facebook

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер