Матч в Одесі визначить найкращого гравця «Динамо» в березні

Матч в Одесі визначить найкращого гравця «Динамо» в березні

Розпочався перший весняний місяць 2013 року для «біло-синіх» не дуже вдало – із домашньої нічиєї у грі з «Кривбасом», яка коштувала команді поточного другого місця. Потім були два успішних матчі, в яких динамівці здобули дві сухі перемоги – у гостях над «Волинню» та вдома над «Ворсклою».

Отже, на даний момент лідирує, причому цілком заслужено, Андрій Ярмоленко (на фото), який після кожної зустрічі отримував від вас, шановні вболівальники, найвищу оцінку в команді та набрав 21,2 бала.

Андрій став автором вирішального м'яча у ворота луцької команди. До того ж, у матчах із «Волинню» та «Ворсклою» Ярмоленко виконував роль капітана команди, і зізнався, що ця почесна роль не є для нього тягарем. Помітно, що граючи з капітанською пов'язкою, Ярмоленко підходить до кожного матчу із іще більшою відповідальністю.

На другому місці на даний момент розташовується півзахисник «Динамо» Лукман Аруна, який має показник 20,2.

Із приходом на посаду головного тренера Олега Блохіна Аруна виборов місце в основному складі. Причому, домігся цього Лукман своєю грою. Прогрес у його грі був чітко помітний ще під час зимових зборів. У першій офіційній грі в новому році саме нігерієць, який володіє акцентованим ударом, забив гол у ворота «Кривбаса» й був єдиним динамівцем, який отримав від тих, хто проголосував, хорошу оцінку.

Завершує трійку лідерів за оцінками користувачів офіційного сайту «Динамо» Домагой Віда. Його загальний бал за три березневих матчі – 19,9.

У перших офіційних матчах весняної частини сезону захисник національної збірної Хорватії довів, що він різноплановий футболіст, який може однаково успішно грати як у центрі захисту, так і на правому фланзі. Матч проти «Ворскли» й узагалі став поки що найкращим для новачка «Динамо». Удар Домагоя приніс перемогу «біло-синім», а сам гравець отримав високі оцінки від уболівальників.

Будемо сподіватися, що всі троє лідерів, як і їхні товариші по команді, проявлять себе найкращим чином у заключній березневій грі Прем'єр-ліги з одеським «Чорноморцем», що дасть можливість уболівальникам обрати найкращого гравця «Динамо» в березні 2013.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер