Андрій ЯРМОЛЕНКО: «До роботи готовий!»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «До роботи готовий!»

- Як пройшла зустріч команди після відпустки? Що сказав Олег Блохін?

- Ми привітали один одного, а тренер розповів про плани на збори. Також було легке тренування, яке складалося з пробіжки тривалістю 40 хвилин. Безумовно, було приємно зустрітися з усіма хлопцями, це найбільше запам'яталося за вчорашній день. Ми не бачилися цілий місяць, у кожного маса емоцій, є що розповісти.

- А що ви розповідали?

- Я дуже добре відпочив, в основному, проводив час із сім'єю і друзями, набрався сил і нових вражень, тож тепер рвуся в бій, готовий до роботи. Відпустку провів в Америці - в Майамі, Новий рік зустрів у Києві, а потім поїхав на батьківщину, до батьків у Чернігів. Також не забував і про індивідуальну програму від Пінколіні, яка, в основному, включала в себе пробіжки. Але скажу чесно, що виконав не все - тільки грав у міні футбол. Мені більше подобається не просто бігати, а щось робити з м'ячем. А набігатися ми встигнемо під час зборів.

- Скучили вже за тренуваннями, чи хотілося б мати більш тривалу відпустку?

- Ні, місяця цілком достатньо, щоб добре відпочити і скучити за футболом.

- Як зустріли новачків команди? Безус, здається, претендував на ваш 9-й номер?

- Так, ми вчора за вечерею обговорювали це питання. Просто я хочу взяти собі 10-й номер Артема Мілевського. Якщо він не залишиться в команді, напевно, ми з Безусом поміняємося.

- «Бордо» - не найсильніший суперник з можливих в 1/16 фіналу Ліги Європи?

- Особисто я хотів, щоб нам дістався «Челсі», було б добре з ними зіграти, спробувати свої можливості проти сильної команди. Але і «Бордо» непоганий суперник, грає в серйозному чемпіонаті. Я поки їхні ігри не дивився, але в найближчий місяць будемо вивчати їхні сильні та слабкі сторони, а тренери в цьому допоможуть.

- Як поставилися до переходу Мілоша Нінковича?

- Мені шкода, що так вийшло, завжди неприємно розлучатися з друзями, але таке футбольне життя.

- На ваш погляд, новачки посилять гру команди? Ви знайомі з кимось із них?

- Звичайно. Із Селіним і Безусом знайомий по національній збірній - хороші хлопці. Не знайомий тільки з Відою, але Вукоєвич каже, що це хороший гравець, подивимося його в справі. Якщо він є футболістом збірної Хорватії, погано грати він просто не може.

- Як гадаєте, яким буде перший збір під керівництвом Олега Блохіна?

- Я з ним проходив підготовчий етап тільки перед чемпіонатом Європи, але його важко назвати повноцінними зборами, адже ми приїхали одразу після закінчення чемпіонату. А передсезонної підготовки у нас із цим тренером ще не було, тому, вважаю, буде цікаво.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер