Андрій ЯРМОЛЕНКО повинен підійти у всеозброєнні до найближчих ігор команди

Андрій ЯРМОЛЕНКО повинен підійти у всеозброєнні до найближчих ігор команди

- Це маячня, яку не хочеться навіть обговорювати. Знаю, що запустили її в народ експерти одного з телеканалів, де, між іншим, працює людина, яка багато років віддала «Динамо» і відмінно знає мій телефон. Чому ж не подзвонити мені й не запитати, що насправді відбувається з Андрієм? Я б відповів — і не залишалося б ніякого грунту для порожніх розмов. Для страйку в Ярмоленка не було жодних підстав. Ярмоленко власноруч підписав п'ятирічний контракт навіть не на поліпшених - на фантастичних умовах. Можна сказати, що він одержав свого роду страховий бонус, який зобов'язаний відпрацьовувати в повній мірі.

І в мене немає поки що до нашого провідного футболіста жодних питань. Можливо, в цьому сезоні він грає не так яскраво, як у попередніх, але на те є причини. Як вам відомо, у нього була травма спини, але він уже приєднався до загальної групи. Всі ми розуміємо, що «Динамо» з Ярмоленком і без — це дві різні команди.

Була травма, і в останній грі Ребров вирішив його поберегти, чесно повідомивши пресі ще після матчу з «Наполі», що до «Зорі» він готуватися не буде. Андрій повинен відновитися до матч з «Олімпіком» і, набравши в ній потрібні кондиції, у всеозброєнні підійти до поєдинку з «Бешикташем», - наводить думку динамівського президента www.sport-express.ua

* фото А.Куцан

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер