Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Буду грати проти «Порту» з особливим натхненням»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Буду грати проти «Порту» з особливим натхненням»

Цього року один із провідних футболістів клубу зустріне його в дорозі, адже у вівторок, 23 жовтня команда вилетіла до Португалії на матч Ліги чемпіонів із «Порту»:

Для мене це звичне явище, - зізнався офіційному сайту винуватець свята Торік у нас взагалі була гра в День мого народження, так що провів його на полі. Зараз ми готуємося до важливого матчу з «Порту», ​​тому, якщо чесно, не до святкувань. Зберу найближчих мені людей уже після повернення з Португалії. Звичайно, хотілося б забезпечити святковий настрій, а для цього потрібно добитися позитивного результату в матчі Ліги чемпіонів. Це було б найкращим для мене подарунком від партнерів по команді. Та й сам буду грати з особливим натхненням.

Докладніше про те, як Андрій збирається відзначати День народження, розповіла читачам офіційного сайту «Динамо» його дружина Інна, яка вже приготувала чоловіку сюрприз, щоправда, не стала розкривати його:

- На жаль, у цей день Андрія не буде не те, що вдома, а навіть в Україні. Зараз усі думки про майбутню важливу гру з «Порту». Так що всі свої сюрпризи я готую до його повернення. Не хотілося б їх розкривати, нехай про них дізнається тільки Андрій. Пишних гулянь ми не плануємо, тому що у команди зараз дуже напружений, щільний графік ігор. Гадаю, просто зберемося в колі сім'ї.

- Минулого року Андрію навіть довелося грати у свій день народження?

- Так, а цього року він буде в дорозі. Втім, для Андрія це не вперше. Пам'ятаю, якось у день його народження був заїзд на базу. Навпаки, дуже рідко буває, коли він у цей день вдома. Минулого року нам як раз більше пощастило, оскільки увечері після гри ми змогли посидіти з рідними та відзначити його День народження. Скажу вам навіть більше: за шість років, які ми разом, він жодного разу не був у Києві на мій День народження, який у мене в січні. У цей час у команди завжди зимові збори. Тому до цієї ситуації я ставлюся з розумінням. Безумовно, хотілося б привітати чоловіка саме в цей день, але нічого страшного, гадаю, у нас буде для цього час.

- Чи знаєте ви, що в один день із Андрієм народився легендарний футболіст Пеле?

- Так, знаю. З Андрієм таку символічність не обговорювали, але думаю, це приємний факт. А ось із моїм татом говорили на цю тему. І на один із Днів народжень він навіть подарував чоловіку колекцію дисків із записами ігор Пеле і підбірку найяскравіших моментів його кар'єри. Для мене він досі найвидатніший футболіст усіх часів.

- Який День народження Андрія вам запам'ятався найбільше?

- Напевно, найперший, коли ми тільки почали зустрічатися. Йому виповнилося 18 років, і ми поїхали до Чернігова до його батьків. Тоді теж просто посиділи з друзями і родичами, було цікаво. Але ніколи
не влаштовували великих свят.

Ми приєднуємося до привітань, бажаємо Андрію міцного здоров'я, щастя, сімейного благополуччя, професійних успіхів, кар'єрного росту, нових звершень і перемог!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер