Андрій ГУСІН: «У День народження настрій робочий»

Андрій ГУСІН: «У День народження настрій робочий»

Незважаючи на те, що його свято співпало з відпусткою, Андрію Леонідовичу не до відпочинку в теплих країнах. Зараз у нього робочий настрій, він у Києве займається підготовкою зборів своєї команди, і відзначати ювілей із розмахом не збирається:

- Відпустку проводжу в манежі бази в Кончі-Заспі, - з посмішкою зізнався офіційному сайту іменинник. - Їхати відпочивати за кордон поки не виходить.

- Як збираєтеся святкувати свій ювілей?

- Якщо чесно, не планую нічого грандіозного. 40 років не святкують, так що навіть удома я відзначати особливо не буду. Так, символічно посидимо з близькими людьми. Так що в цілому, настрій робочий.

- Чи були випадки у Вашій футбольній кар'єрі, коли доводилося грати в День народження?

- Відразу не згадаю, але, напевно, були, коли грали останні матчі групового етапу Ліги чемпіонів. Пам'ятаю тільки, як одного разу з командою відзначали мій День народження після матчу. Але це було давно.

- А яке свято найбільше запам'яталося?

- Їх було багато, тому мені важко виділити якесь один, у нас у родині є багато домашнього відео із записами святкувань.

- А чи є подарунок, який Вам особливо хотілося б отримати сьогодні?

- Для мене головне, щоб не забрали з команди ще більше футболістів (посміхається), це було б неприємним сюрпризом. Якщо чесно, нічого екстраординарного не очікую, адже велику компанію не запрошував, повторюся, будуть тільки близькі мені люди.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер