Андрій Богданов вручив нагороди футболістам ХФЛ

Андрій Богданов вручив нагороди футболістам ХФЛ

А для давніх друзів головного клубу столиці - команд Християнської футбольної ліги - сезон 2012 року вже завершився! Саме час підвести його підсумки, нагородити лауреатів і намітити орієнтири на майбутнє.

На урочисту церемонію нагородження, що відбулася в перший день зими, були запрошені всі учасники ХФЛ. Це гравці команд семи ліг - від вищої до шостої за рангом, організатори, журналісти, почесні гості. Були й духовні наставники, адже Християнська ліга ставить перед собою завдання не лише проведення футбольної першості, але й морального саморозвитку і збагачення молодих футболістів. Більше тисячі хлопців різного віку заповнили зал, почергово виходячи на сцену. Нагородами в цей вечір були відзначені всі, незважаючи на турнірні успіхи і досягнення.

Футбольний клуб «Динамо» - давній партнер Християнської футбольної ліги. У минулому році на аналогічну церемонію підведення підсумків прийшли гравці Станіслав Богуш і Владислав Калитвинцев. Цього разу «Динамо» представляли віце-президент клубу Олексій Семененко, футболіст Андрій Богданов і зоряний нападник 90-х років Віктор Леоненко.

На початку святкового вечора гостям піднімав настрій і дивував силач Євген. Для нього простіше простого зв'язати два цвяхи у вузол, одним ударом розбити три бетонні блоки або скрутити пательню в трубочку. Ще нещодавно, за словами богатиря, він лікувався від наркозалежності і був байдужий до всього навколишнього, і саме християнські цінності і віра в Бога повернули його до повноцінного життя.

Потім настала черга нагороджень. Учасників та призерів кожній з ліг нагороджували почесні гості - динамівці Андрій Богданов та Віктор Леоненко, гравець «Арсеналу» Георге Флореску, тележурналісти Ігор Циганик і Микола Васильков. За багаторічною традицією кубок команді-переможниці - цього року чемпіоном стало «Динамо-Відрадне» - вручив головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков.

Звернення віце-президента «Динамо» Олексія Семененка викликало в заповненому вщерть залі шквал овацій: «Від імені президента «Динамо» Ігора Михайловича Суркіса хочу передати всім учасникам і переможцям турніру найкращі побажання. У нашому клубі завжди підтримували масовий футбол, здоровий і активний спосіб життя підростаючого покоління. В якості призів «Динамо» передало сувенірну продукцію, а тепер хочу відкрити один сюрприз - всім призерам турніру клуб виділить безкоштовні квитки на перший домашній матч у 2013 році».

Півзахисник «Динамо» Андрій Богданов (на фото), як і інші почесні гості, отримав від організаторів футболку з логотипом ХФЛ і пам'ятну статуетку. А свій особистий приз, динамівську футболу, вручив єдиній дівчині, що виступала в турнірі за одну з команд. Після закінчення церемонії нагородження Андрій опинився в центрі уваги колег-футболістів, нікому не відмовляючи в автографі чи спільній фотографії. Враження про захід та хорошу мету футбольного турніру у нього залишилися найбільш позитивні: «У мене товариш з району грав у Християнській лізі і я давно знав про її існування. Головне - це спорт і здоровий спосіб життя. Щоб молодь не піддавалася спокусам вулиці. Якщо всі присутні тут хлопці дійсно так люблять футбол, честь і хвала їм. У наступному році попрошу Коваля, Ярмоленка, Гармаша, щоб теж сюди прийшли, підтримали хлопців. Сам я в неофіційних турнірах грав мало, лише в першості школи. Потім почалося навчання в дитячій школі «Динамо», на це часу не залишалося».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер