Андрій БАЛЬ: «Нам протистояв цікавий суперник»

Андрій БАЛЬ: «Нам протистояв цікавий суперник»

- Андрію Михайловичу, як би ви оцінили гру команди: все ж таки, бойова нічия з хорошим суперником...

- Ми сьогодні провели хорошу тестову гру перед тим, як багато футболістів роз'їдуться до своїх національних команд. Загалом, ви могли бачити, що більшість гравців витримують наданий ігровий час після нелегких навантажень, які їм пропонуються на тренуваннях. Зараз інтенсивність роботи піде на спад, уже не буде дворазових тренувань, тому хлопцям буде легше, й вони будуть відчувати легкість на футбольному полі.

- «Динамо» серйозно поставилося до даного спарингу
не було багато замін, молодь не брала участі...

- Перш за все, хочу сказати, що молоді гравці будуть брати участь у двох наступних матчах у рамках турніру, які стануть для них хорошим досвідом. Сьогодні же нам протистояв цікавий суперник, із справжніми зірками у складі, які виступали раніше в топ-клубах Європи, і хлопці вийшли з відповідним налаштуванням.

- Чи будете штрафувати Аруну за нестриманість на футбольному полі?

- Це збори, і нестриманість іде від важких навантажень. Звичайно, ми звернемо на даний інцидент увагу, щоб подібного не повторилося надалі, але ми також розуміємо, що футболісти хотіли зіграти якомога краще. Тому вони й завелися, тим паче, вони один одного давно знають.

- У молодих гравців тренувальна програма на зборі відрізняється від загальної групи. Після від'їзду збірників у них будуть більш повноцінні тренування?

- Так. Завтра у тих футболістів, які сьогодні отримали більше ігрового часу, буде полегшена робота. Четверо легіонерів вирушають до своїх збірних, вітчизняні же футболісти приєднаються до табору національної збірної України вже в понеділок.

- Після того, як збірники повернуться, молодь повернеться до Києва?

- Подивимося, як вони проявлять себе в контрольних матчах на турнірі, після чого будемо приймати рішення, відправляти їх додому чи залишати, оскільки буде починатися вже безпосередня підготовка до гри з «Бордо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер