Андрій БАЛЬ: «Виконавська майстерність має бути кращою»

Андрій БАЛЬ: «Виконавська майстерність має бути кращою»

- Андрію Михайловичу, чим був обумовлений вибір саме «Краснодара» у спаринг-партнери в Туреччині?

- Перед початком весняної частини чемпіонату України ми вже провели два офіційних поєдинки. Спаринг із «Краснодаром» було заплановано заздалегідь. Усім відомо, що товариський матч із хорошим суперником більш корисний, ніж тренування. Гра – це показник та індикатор готовності кожного футболіста.

- Якість гри «Динамо» вас задовольнила?

- Напевно, в першому таймі трохи завадило сонце. У Туреччині зараз гарна погода, тепла погода. На жаль, не в усіх футболістів ми побачили той рух, якого вимагали. Деякі показали себе з найкращого боку, а дехто зіграв гірше.

- Ярмоленко не забив із кількох метрів, а Цуріков не відгукнувся на простріл Рубена з флангу...

- Виконавська майстерність має бути кращою. Так само, як це було й у матчах із «Бордо». Ми можемо щось підказати або порадити, як краще зіграти в цій ситуації, але виконати – це вже справа безпосередньо футболістів, адже вони – гравці «Динамо»!

- На матчі з «Краснодаром» були присутні представники «Кривбасу». Чи приготували ви щось ще й для криворіжців, адже вже в неділю відбудеться матч на «Олімпійському»?

- Це покаже гра. Ніхто не проти, щоб хтось відвідував наші контрольні матчі. Своїх суперників ми також переглядаємо.

- Готуватися безпосередньо до одного турніру простіше, ніж, приміром, на два чи три фронти?

- Бажано грати в усіх змаганнях без винятку та досягати максимальних результатів. Це – мета, яка завжди стояла й буде стояти перед київським «Динамо». Хлопці перебували в дуже пригніченому настрої після двох матчів із «Бордо», тому що реально наша команда була сильнішою за суперника.

- Був також варіант у середу зіграти з «Кубанню». Чому відмовилися від цієї ідеї?

- Ми спочатку планували провести цей спаринг, але оскільки більшість футболістів отримали ігрову практику й, відповідно, навантаження в зустрічі з «Краснодаром», у середу буде тренування.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер