Анатолію Дем’яненку – 60. Вітання від Ігоря Суркіса

Анатолію Дем’яненку – 60. Вітання від Ігоря Суркіса

Шановний Анатолію Васильовичу!

Щиро вітаю Вас із ювілеєм!

Ваш внесок в історію київського «Динамо» важко переоцінити! За час виступів у складі нашої команди Ви не лише здобули п’ять титулів чемпіона СРСР, чотири рази вигравали Кубок СРСР, а також Кубок володарів Кубків УЄФА. Ви були справжнім лідером команди, її капітаном! Ваша блискуча гра принесла Вам заслужене визнання – звання найкращого футболіста СРСР 1985 року! Так само успішно Ви виступали за збірну СРСР, разом із якою Ви тричі виступили у фінальній частині першості світу, та дійшли до фіналу чемпіонату Європи 1988 року!

Із Вашим іменем пов’язана без перебільшення золота епоха нашого футболу, на Ваші перемоги рівняються вже кілька поколінь футболістів! Ваша самовідданість на полі принесла вам заслужену любов і повагу вболівальників!

Такою ж переможною була Ваша тренерська кар’єра – під Вашим керівництвом київське «Динамо» здобуло титул чемпіона України, двічі виграло Кубок та Суперкубок України. Свою високу тренерську кваліфікацію Ви підтвердили в інших командах – у Вашій колекції унікальний для українця Кубок Азійської Конфедерації футболу, який Ви здобули на чолі узбецького «Насафа»!

Ви є справжньою легендою київського «Динамо», уособлюючи всі найкращі людські якості, які Ви проявили на футбольному полі та на тренерській лаві!

У цей день від усього серця бажаю здоров’я і щастя Вам і Вашій родині! Успіхів Вам у всіх Ваших справах!

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер