Анатолій Абдула – головний арбітр матчу «Зоря» – «Динамо»

Анатолій Абдула – головний арбітр матчу «Зоря» – «Динамо»

Його асистентами у цій грі будуть Олег Плужник (Харків), Олег Корнійко (Полтавська область).
4-й арбітр – Дмитро Жуков (Донецьк).
Інспектор ФФУ – Валерій Лисенко (Одеса).

Ігри «Динамо» в цьому сезоні за суддівства Абдули

35-ти річний рефері, який почав працювати у Прем’єр-лізі з 2008 року, тричі цього сезону обслуговував матчі за участю «біло-синіх». У всіх із них динамівці перемагали.

У 12-му турі в Полтаві команда Юрія Сьоміна переграла «Ворсклу» 2:1, а Абдулі чотири рази довелося виймати з кишені жовті картки, дві з яких отримали кияни Тарас Михалик та Бетао.

Матч 20-го туру у Львові проти «Карпат» (1:0) видався достатньо бойовим. Харків’янин показав відразу 10 попереджень, причому шість із них призначалося динамівцям – Артему Мілевському, Огнєна Вукоєвича, Лукману Аруні, Брауну Ідейє, Олександру Алієву та Денису Гармашу.

І, нарешті, гра 23-го туру в Києві проти «Дніпра» принесла чергові три очки «Динамо» у вигляді перемоги 2:0, а «гірчичники» цього разу від Абдули були виписані трьом футболістам (у динамівців їх отримали Олег Гусєв та Гармаш) .

Нагадуємо, що динамівці та гравці «Зорі» вийдуть на поле стадіону «Авангард» (вміщує 22,288 глядачів, розмір поля 105 x 68) у Луганську в середу, 2-го травня. Початок гри – 19:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер