Олексій Михайличенко: “Потрібно реалізовувати створені моменти”

Олексій Михайличенко: “Потрібно реалізовувати створені моменти”

Свою останню післяматчову прес-конференцію в цьому році наставник київського "Динамо" Олексій Михайличенко розпочав з подяки тисячам уболівальників, що прийшли в морозний грудневий вечір на НСК "Олімпійський" підтримати своїх улюбленців. Після цього Олексій Олександрович дав коротку оцінку матчу.

-Специфіка ігор Кубку УЄФА відрізняється від лігочемпіонівської. Адже в двораундовій дуелі наверстати втрачене іноді буває дуже важко. На жаль, рандеву з "Бешикташем" ми програли в Стамбулі. Але я вдячний хлопцям за самовіддачу та бажання перемогти, яке вони показали сьогодні. Можна сказати, в якійсь мірі, про невезіння, адже ми не реалізувати ряд вигідних моментів. Але краще сказати, що нам не вистачило майстерності їх реалізувати.

Дехто з футболістів не продемонстрував увесь свій технічний потенціал, але на це є певні причини. Футбольний рік закінчився і його потрібно проаналізувати. Візьмемо все гарне, відкинемо негатив і будемо працювати далі. В будь-якому випадку, тренерський штаб команди буде продовжувати працювати в обраному напрямку.

-Якої майстерності не вистачило вашим підопічним сьогодні?
-Насамперед, на завершальній стадії - потрібно реалізовувати створені моменти.

-Гра "Бешикташа" вас чимось здивувала?
-Їх більше здивували ми, своєю грою в першому матчі. Це була наша загальна помилка, але, насамперед, моя. Сьогодні суперник діяв у присутньому їм руслі: на контратаках, з насиченою серединою поля і обороною. Вважаю, ми правильно вибрали план на гру. Але не вистачило кінцівки, завершальних ударів, щоб його реалізувати.

По закінченні зустрічі з представниками мас-медіа прес-секретар клубу Сергій Полховський висловив слова подяки журналістам, що висвітлювали ігри та діяльність клубу впродовж усього року. До них приєднався і Олексій Михайличенко, від імені команди передав найкращі побажання пишучій за знімальній братії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер