Олексій Михайличенко: «До своєї мети ми йдемо послідовно»

Олексій Михайличенко: «До своєї мети ми йдемо послідовно»

За кілька хвилин до тренування динамівців на лондонському "Хайбері" наставник киян Олексій Михайличенко відповів на питання представників мас-медіа.

- Підготовка до гри не обійшлася без несподіванок, - взяв слово Олексій Олександрович. - Флорин Чернат був прооперований із приводу апендициту. Флоринові дуже не везе цього року - у футбольному плані для нього рік вже завершився. Також біль у задній поверхні стегна "відчепила" від загальної групи Олександра Хацкевича. Як наслідок, до гри з "Арсеналом" готуються 19 чоловік. Усі вони перебувають у гарному фізичному стані .

Часу для особливої підготовки до матчу в нас не було. У суботу ми зіграли з "Ворсклою", після чого займалися відновленням і провели кілька тренувань.

Гра в Лондоні буде схожа на київську своїм накалом та бійцівським змістом. Тактику на матч обидві команди виберуть абсолютно іншу. Також хочеться, щоб результат був аналогічним нашій попередній зустрічі. Ми будемо намагатися цього домогтися.

- "Локомотив" до матчу останнього туру Ліги чемпіонів буде готуватися у Марбельї. План підготовки вашої команди до двобою з "Интером" уже визначений?

- Не варто так далеко заглядати. У нас є деякі плани, однак зараз давайте поговоримо про завтрашній матч.

- Чи спостерігали ви за грою "канонірів" з "Лідсом"?

- Так, Веремеєв і Кузнєцов переглядали цей матч. У нас з'явилася нова інформація про Люнгберга і Бергкампа. Нічого нового "Арсенал" в матчі на чужому полі не показав. Ця команда любить вільний простір і вміє його використовувати. Як результат, перші три м'ячі у ворота "Лидса" були забиті після чотирьох контратак. Це прекрасний показник!

- Яка з команд будеть володіти територіальною перевагою? (далі питання задавали англійські журналісти)

- Я бачив багато ігор за участю лондонців і варто очікувати, що на своєму полі "Арсенал" нам запропонує дуже високий темп.

- Як далеко "Динамо" може пройти у Лізі чемпіонів?

- Перед стартом турніру перед нами стояло завдання потрапити у груповий раунд. Зараз стратегічна мета - вийти до 1/8 фіналу. А найближча - досягти позитивного результату в грі з "Арсеналом". До своєї мети ми йдемо послідовно.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер