Олексій Михайличенко: «Два м’ячі – невеликий дефіцит»

Олексій Михайличенко: «Два м’ячі – невеликий дефіцит»

Після програного матчу керманич "Динамо" Олексій Михайличенко прийшов на післяматчову прес-конференцію у доволі бадьорому настрої і вже через кілька секунд ділився думками з журналістами.

-Рахунок говорить сам за себе, через що давати оцінку матчу доволі важко. Хоча сьогодні був лише перший тайм - усе вирішиться в Києві через два тижні. Два м'ячі не такий вже великий дефіцит, який неможливо ліквідувати в домашній зустрічі.

Грати з такою кількістю браку, розраховуючи при цьому на позитивний результат, дуже важко. Практично всі футболісти зіграли на порядок нижче своїх можливостей. Це ще більш образливо, адже "Бешикташ" не запропонував нам нічого занадто несподіваного. В нас попереду два тижні тренувальних зборів, де зосередимося на підготовці до останнього матчу сезону.

-Після "вильоту" з Ліги чемпіонів у гравців залишилась колишня мотивація?
-Не вважаю, що сьогодні у гравців не було бажання грати та боротися. В хлопців за плечима дуже важких чотири місяці, які не можуть не впливати на їх загальний стан. Мотивація залишається, а сьогоднішня гра тільки підбадьорила їх і я гарантую, що в Києві буде бій.

-Третій матч поспіль у єврокубках динамівці відкривають рахунок, але не можуть втримати перевагу. В чому причина?
-Вважаю це збігом обставин.

-Чим заповните коротку паузу в період до 12-го грудня?
-Вирушимо на збір до Іспанії, де заплановані два товариські матчі 3-го та 5-го грудня. По першій даті суперник ще не визначився, а 5-го числа поміряємось силами з московським "Локомотивом". Матчами з цими суперниками і маємо вирішити проблему нестачі ігрової практики.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер