Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Блохін із розумінням поставився до того, що сталося…»

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Блохін із розумінням поставився до того, що сталося…»

Футболісти, які залишилися, один день відпочинуть, після чого повернуться до звичної роботи. Докладніше про те, як команда збирається провести двотижневу паузуі, пов'язану з поєдинками збірних, а також про самопочуття головного тренера Олега Блохіна, який продовжує перебувати в лікарні, відновлюючись після операції, розповів його асистент Олексій Михайличенко:

- Сьогодні у футболістів вихідний. А з завтрашнього дня повертаємося до роботи. Наступного дня після поєдинку з «Вердером» 14-го жовтня хлопці, швидше за все, отримають ще один вихідний. А потім ми переходимо до безпосередньої підготовки до матчу з харківським «Металістом» і будемо проводити тренування щодня.

- Як почуваются травмовані футболісти Шовковський і Бетао?

- У Бетао пошкодження, і те, наскільки швидко він повернеться до роботи, я вам сказати не можу. Йому ми дали трохи більше вільного часу у зв'язку із сімейними обставинами та відпустили до Бразилії до вагітної дружини. До Києва він повернеться 10-го жовтня. Що стосується Шовковського, то він проходить період реабілітації і лікарі оптимістично коментують динаміку його одужання. Ймовірно, до матчу з харківським «Металістом» він уже повернеться у стрій.

- Чи є новини з приводу стану здоров'я Олега Блохіна? Як він себе почуває?

- Так, ми з Ігорем Суркісом щойно від нього. Нам було дуже приємно побачити, що він уже встає і ходить. Почуває себе дуже добре, як для даного періоду. Тож незабаром чекаємо на його повернення до роботи і до команди. Але головне, щоб покращилося його здоров'я – це на першому місці. Він уже рветься в бій. Природно. Ми не уникли розмови про футбол.

- Як він сприйняв поразку «Динамо» в Дніпропетровську?

- Як професіонал. Гру він не бачив, але певну інформацію мав. Із розумінням поставився до того, що сталося, погодився, що ми робили все правильно, просто так склалася гра і ми не змогли досягти потрібного результату.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер