Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Є у нас із Саленком, Ващуком і Ребровим традиція…»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Є у нас із Саленком, Ващуком і Ребровим традиція…»

Незважаючи на те, що його свято співпадає із зимовим відпусткою, відпочивати тренеру не доводиться. День народження він зустрічає в Києві, займаючись підготовкою навчально-тренувальних зборів команди. Прийнявши привітання від офіційного сайту «Динамо», Олексій Петрович розповів, як проводить цей день, а також поділився планами команди після виходу з відпустки:

- Сьогодні зранку вже встиг отримати дуже багато дзвінків - вітали батьки з Таганрога, телефонували багато друзі. Що стосується святкування, то нічого грандіозного не планую. Буду відзначати у вузькому родинному колі - просто разом з дружиною і дітьми ввечері підемо повечеряти в ресторан. Великого свята не вийде, тому що зараз час відпусток, і всі роз'їхалися хто куди.

- Ваш День народження, напевно, ніколи не співпадав з матчами?

- Так, навіть при коли я був гравцем, футбольний сезон зазвичай закінчувався 10-11 грудня, коли проходили останні матчі Ліги чемпіонів, тому відзначав вже у відпустці, коли всі їхали або на моря, або кататися на лижах.

А ще у вівторок або в четвер у нас традиція збиратися з колишніми партнерами і друзями - Ващуком, Саленком, Ребровим та іншими хлопцями на стадіоні ЦСКА. Там ми граємо у футбол, а потім йдемо паритися в баню. Звісно, там також накрию стіл, така наша традиція для всіх іменинників.

- А як загалом, проводите відпустку? Їздили на море в теплі країни?

- Ні, весь час був у Києві. Планую тільки незабаром поїхати в Росію до батьків, а також побачитися з друзями.

- Чи є вже конкретна інформація щодо зборів молодіжної команди?

- 10-го січня ми виходимо з відпустки, потім будемо приймати участь у традиційному турнірі ім. Макарова, який починається 15-го числа. А потім у рамках другого етапу підготовки вирушимо на збір до Туреччини, який орієнтовно триватиме з 9-го до 25-го лютого. У перших числах березня у нас вже починаються офіційні матчі в молодіжній першості.

- Чи відомі вже можливі суперники у товариських матчах?

- Не всі. Попередньо ми плануємо зіграти з молодіжними командами казанського «Рубіна» та самарських «Крильєв Совєтов». А третій суперник поки уточнюється.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер